2777
2789
عنوان

حامله ام شوهرم خیلی اذیتم میکنه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 15624 بازدید | 164 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش با منم تو بارداری خوب بود حدهداقل بارداریه خوبی پشت سر بذارم.الان نگران جنینمم همش

دلت نخواد بخدا، بعد بارداری جبران کرد. یه موجودی شده که اصلا نمیشناسمش دیگه. همیشه یه جوری بهم نگاه میکنه انگار یه چیز چندش دیده.

2805
خب این بچم پسره.منم فکر میکردم بخاطر اینکه بچم دختر بود سره اولی انقدر اذیتم‌میکرد.نگو کلا این درد و ...

عزیزم بقول خودت درد ومرض داره ولی شما درعوض ک ایشون بداخلاقه شما ب بچه محبت کن هرچ بیشتر بداخلاقی کرد بیشتر ب خودتوبچه برس 

طلاقممم نمیده

عزیزمممم.اگه دوستش داری و ته دلت ی ریزه باهشه بمون ولی اگه نیست مهریه رو اجرا بزار.ببین از پس مهریه بر میاد.اول مهریه و نفقتو بگیر َشاید طلاق هم بعدش اوکی شد.ولی مطمئن باشی که خدا نکرده بعدش مشکلی برات ایجاد نکنه.وکیل خوب باشه میتونه

اخی چرا چشه

نمیدونم بخدا. نمیدونم چشه. کل حرف زدن ما در مورد بچه ست. همونم با تشر و دعوا حرف میزنه. یه جوری رفتار میکنه انگار اون مادر دلسوز بچه ست منم پرستار بی خیال که پی خوشی خودشه. اینا در حالیه که حتی یه شب حاضر نشده یک ساعت بچه رو نگه داره. همه ی کاراش با خودمه. خیلی هم بچه کم خوابه. بخدا مریض شدم از شدت بی خوابی ولی حتی روزای تعطیل هم یه ساعت بچه رو نمیگیره من استراحت کنم. اینقدر نخوابیدم هیچی یادم نمیمونه. شبا سه چهار ساعت میخوابم کلا. اگه بدونی سر شیر دادن به بچه چه خونی به دل من کرد. بخدا میگم کاش توی بارداری معمولی میبود ولی الان مثل آدم رفتار میکرد باهام. تازه اینا یه گوشه ی کاراشه. یه کارایی کرده که نمیتونم بگم چون میشناسنم اینجا. قشنگ انگار من دشمنشم و کمر همت بسته منو نابود کنه.

عزیز اگه کنجکاوی نکنه و خیانت کار باشه اونوقت با هر ج...ن...د...ه ای و کثیفی رفت و خو...ا...بید این ...

آخه متاسفانه خانمای ایران شجاعت طلاق گرفتن ندارن اگرم خاست بمونه لااقل به جای جنگ اعصاب که چیزی هم حل نمیشه براش حد مرز تعیین کنه 

2810