2777
2789
عنوان

حامله ام شوهرم خیلی اذیتم میکنه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 15624 بازدید | 164 پست
اها فک کردم دختره بچت...خداحفظش کنه عزیزماره حداقل دوران بارداریتو ازدعوافرارکن چاره نداریم تاببینیم ...

همه نگرانیم بخاطر دخترمه ک شاهد بحث و جدل ماست و پسرم ک تو شکمم روش تاثیر نذاره.وگرنه اگ حامله نبودم و بچم خونه نباشه ینی آدمش میکنم این وحشی رو

ب آبجیش امروز گفتم.ببینم ادامه داره بازم میگم نصیحتش کنه این روانی رو

خوب کاری کردی.بهشون بگو از طرف تو چیزی نگند.نگن گلگی کردی،نکنه بعد بدتر بشه باهات

بزار اونا نصیحتش کنند ،تو سر به سرش نزار خیلی.

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب کاری کردی.بهشون بگو از طرف تو چیزی نگند.نگن گلگی کردی،نکنه بعد بدتر بشه باهاتبزار اونا نصیحتش کن ...

خداروشکر ک میخواد چندروزی بره ماموریت و از دستش رااااحت میشم.میخوام حسابی ریلکس کنم برا خودم انشاالله

2805
امشب ک بدجور ازش قاتیم.چند روز بگذره ببینم دلم باهاش صاف میشه یا نه

عزیزم دنیارو هرجور بگیری میگذره

همون طوری ک قبلا عصرا می فرستادیش حموم باز با زبون نرم بفرستش و بخاطر بچه هات محیط خونه تو گرم نگه دار

بخدا این زبونو هرجور بخوای میتونی بچرخونی

برو پیشش دراز بکش ازش دوری نکن 

خواهرم، تو تنها نیستی من هم بچه دومم رو حامله بودم بلاهای سرم آورد، من حامله بودم جفتم جلو بود نیاز به مراقبت داشتم، نبود همش میرفت شهرستان، جشن، عروسی بدون من، تو حاملگی کتک میزد، وقتی دردام شروع شد نبود،  بعد از زایمان بلاهای سرم آورد که مادرم تو خونه پیشم آمده بود به حالم گریه می کرد 

انقدر بیشرفه ک بمیرمم براش مهم نیس

عزیز اگه خانوادت خوب هستن یک مدت بزار برو اونجا و یا خونه پدرش اینا.وقتی اومد دنبالت بهش کامل توضیح بده که تو این دوران چطور هستی و جلو خانوادت یا خانوادشون ازش تعهد بگیر.اگه دسترسی داشتم بهش اونوقت میفهمید یک من ماست چقدر کره داره..مردیکه نره....خ...ر

ببین عزیزم سر من هم اومده از شوهرم دور بودم شهر دیگه بودم ولی باز دعوای تلفنی داشتیم...بعد بارداری هنوز پیاما تو گوشی شوهرم بود خودم دیدم حالم از خودم به هم میخورد که چرا این پیاما رو دادم...اخه من بخاطر هورمونام کلا زود رنج بودم کل بارداریم گریه میکردم حالا شوهرم سرش شلوغ بود زیاد زنگ نمیزد بهم،گیرای الکی میدادم...ممکنه خودت زودرنج شده باشی تازه رابطه که ندارین این خودش کلی فاصله و

بحث پیش میاره بهتر یه کم از لحاظ رابطه هم بهش برسی اگه بدات مشکلی نداره کم کم خوب میشه

یا رئوف❤️
اره شک داشتم خیانتکاره داره بهانه درست می‌کنه یا با بحث دعوا از عذاب وجدان خودش کم می‌کنه الآنم که ب ...

عزیز اگه کنجکاوی نکنه و خیانت کار باشه اونوقت با هر ج...ن...د...ه ای و کثیفی رفت و خو...ا...بید این عزیز رو هم الوده میکنه و بعد کلا دیگه عادت میکنه و خانمش رو اصلا نمیبینه.

2810