2777
2789
عنوان

حامله ام شوهرم خیلی اذیتم میکنه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 15624 بازدید | 164 پست

نمیدونم چرا شوهر خواهر منم تو دوتا بارداری خواهرم اخلاقش گند بود با اینکه خودش بچه میخاست و جنسیتم براش مهم نبود

از لحاظ مالی اینام اوکی بود فشار مالی اینا نداشت

الان هرچقدر ب خواهرم اصرار میکنه ی بچه دیگ بیاریم خواهرم قبول نمیکنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزکم گلم جونم بمیرم برات که کسی پشتت نیست من پستها رو نخونده بودم نوشتم برو خونه بابات الان دیدم که متاسفانه اونجا هم بدتر هستش.فکر کن تو مسابقه جنگ با زندگی و شوهر نادان و خانواده ای که پشتت نیستن هستی و باید خودت رو نجات بدی پس اول از همه جیگرم.۱_از همین امشب سعی کن رابطه باهاش داشته باشی وراضیش کنی.حتا اگه سختت بود با دست و یا راه دیگه.۲_تو بدیهای اون رو کنار بزار و برعکس محبتت رو بیشتر کن باهاش و با زبان خوب و عزیزم و دوستت دارم و برای من هیشکی تو نمیشه صحیت کن۳-سعی کن پیاده روی زیاد داشته باشی۴_غذا مرتب بخور۵_ میوه زیاد بخور۶_اهنگ بزار برا خودت و کاری به اون نداشته باش هرچی گفت بگو تو درست میگی نمیخواد اگه حرفاش منطقی نیست براش کاری کنی فقط بکو درسته.ولی بدون بزرگترین مشکلش رابطه هست

نظر شخصیم اینه که اگه توی دورانی که باردار نیستی هم با هم مشکل دارید و خودت شرایطش رو داری طلاق بگیر.. چقدر دیدم بچه‌هایی که پدر و مادر با هم نمیساختن و بزرگ شدن سرشار از مشکلات روحین و دعا میکنن پدر و مادرشون از هم جدا میشدن.. یکیشون خود من. 

ولی ما که نمیدونیم توی زندگیت دقیقا چی میگذره.. برو پیش یه روانشناس، دو سه جلسه مشورت بگیر فکراتو بکن.. اگه میدونی پدر خوبی واسه بچه‌ات نیست با بدنیا اووردنش عذابش نده.. انشالله که بهترین تصمیم رو بگیری.

2805
عزیزکم گلم جونم بمیرم برات که کسی پشتت نیست من پستها رو نخونده بودم نوشتم برو خونه بابات الان دیدم ک ...

این همه از خودگذشتگی بکنه که چی اخه؟ نمیتونی خودشو صرف زندگی شوهر و بچه بکنه که..

گوش نمیده.پدرمو دراورده.ب حق علی یه بلا سرش بیاد یه چندماه لال بمیره

منم همیشه میگم لال شی اون صدای نوره تو نشنوم الانم گم شده رفته سفر خارجی اصلا زنگ نزدم ببینم رسیده یا ن 

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
ای خواهر کجا برم؟باید برم تو کوچه بشینم.امیدم ب روزیه ک دنیا بچرخه و نوبت منم برسه ک پدرشو دربیارم

عزیزم بدون که یخاطر پشت و پناهی که نداری فعلا بودنش بهتر از نبودنش هست‌.فکر کن بلایی سرش بیاد با این وضعیتت چقدر سخته زندگی‌.ولی در صورت فشار زیاد و کتک کاری زیاد میتونی از دستش شکایت کنی البته این اخرین راهه

این همه از خودگذشتگی بکنه که چی اخه؟ نمیتونی خودشو صرف زندگی شوهر و بچه بکنه که..

عزیزم فکر کن جدا شد کسی رو نداره حمایتش کنه تا بخواد با دوتا بچه سر و سامون بگیره اینم تو جامعه بد ما چقدر سخته‌‌.وگرنه حرفتون درسته.مگه چند درصد مردها این چیا رو درک میکنن . میفهمن.

مال من پیش همه کتکم زد و کوچیکم کرد از اون روزی ک تو زندگیش نیستم بلا نیست ک سرش نیومده باشه چنان گر ...

خدارو شکر که جدا شدی ادم کله شق و شر ازش شوهر در نمیومد.مگه قراره به هر شکلی و هر صورت شوهر باشه نه بعضی وقتا مجرد موندن بهتر از بعضی شوهرا هست

خب نمیذاره ک.تا میاددخونه شروع میکنه.بهونه های الکی.هیچیم نمیخره بخورم تقویت شم‌.خودم باید ب فکر خود ...

عزیزم خودت برا خودت خرید کن و قایم کن داخل خونه‌بخصوص میوه و اجیل و تنقلات غیر مضر و جدا هم بهش بگو بخره‌.تغذیه حتا پدر و مادزی که سیاه پوست هستن روی فرزندشون در دوران بارداری تاثیر داره و حتا میتونه پوست بچه رو سفید کنه

دلت خوشه.کدوم خواهر.ازونم شاکیم.هرروز میاد خونم میخوره و میریره و میره.رحم نمیکنه ب من بگه دوتا ظرف ...

عزیزم نمیخوام بد دلت کنم ی وقت به ابجیات نظر نداره که اینجور میکه کسی نمیاد خونمون؟

بهش میگم قبل خواب سیگار نکش گوش نمیده.قهوه نخور گوش نمیده.از سره کار میاد یه حمون نمیره.میذاره صبح ک ...

حق داری بیشتر خانمها در دوران بارداری از هم چی و بوی هرچیزی بدشون میاد.اگه میشینه پای صحبتات براش دوران بارداری رو توضیح بده و از اینترنت هم مطلب تهیه کن بده بخونه.خودتو ناراحت نکن بخصوص با وضعی که داری و میگی قبلا قرص میخوردم خدا نکرده کار دست خودت میدی سعی کن به فکر خودت باشی.جیگرم

نبابا.دهنش و هیکلش بوی عنه سیگار و قهوه مونده میدهیه حموم نمیره بی پدر.حالمو بهم میزنه آشغااال.ازش ف ...

خب بخاطر همین اونم ازت بدش میاد دیگه بجا این کارا یک دستی ب روش بکش و ب زبون بگیر باهم رابطه داشته باشین تا بدونه حتی با بارداری هم چیزی بینتون تغییر نمیکنه ...یکم زنانگی ب خرج بده 

من ۱۱ هفته باردارم با اینکه ویار بارداری هام ب شوهرمه ب شدت ب بوش حساس میشم اما رابطه دارم هفته ای دوبار و شده نفسم حبس کنم برم کنارش میشینم دست روش میکشم تا بدونه هیچی عوض نشده 

2810