۱۶ هفتمه پدرمو دراورده.هی از خانوادم بد میگه.همش غر میزنه و دعوای الکی راه میندازه.دخترم طفلک پرخاشگر شده از دستش.خودم قلبم مدام تیر میکشه از فشاررعصبی ک بهم وارد میکنه.نمیدونم چ مرگشه.قبل باردار شدنم خوب بود.سره دخترمم تا فهمید باردارم از اول تا آخر بارداری رو زهرمارم کرد.کاش بره و برنگرده.به هیچ دردی نمیخوره آشغال عوضی.منم از دستش مدام عصبیم.سره دخترم خالی میکنم.بخدا حاله خوش برام نذاشته.خودش بچه خواست هر دوبارو.اما هردوبارم رید تو دوران بارداریم اه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
میخوام بذارم برم با دخترم.برم یه دوسه روز گم و گور شم.بخدا هیچی ب ذهنم نمیرسه
ررفتن تاثیری نداره.. یبار دخترتو بزار خونه مامانت بعد برو خونتون یک دعوای حسابی راه بنداز بعدم خودتو به بی حالی بزن.. اگه محل نداد زنگ بزن مامانت بگو ببرنت بیمارستان یک سرم بهت وصل کنن و جوری که شوهرت صدای تلفنت رو بشنوه به مامانت بگو این شوهر اصلا اهمیت نمیده حالم خوبه یا نه بعدم منتظر باش بیان دنباات.. اگه بازم شوهرت نیومد کنارت یک یا دو روط برو خونه مامانت بمون
من ۳۱ هفته باردارم اولش دیدم باهام بد رفتاری میکنه اومدم خونه مامانم اینا الان ۷ ماهه ولش کردم مهریمو گذاشتم اجرا محکوم شده هر روزمممم داره تاوان پس میده تو دلیمم پسره و من یه شهر دیگه زندگی میکنم شوهرم یه شهر دیگه ۷ ماهه التماسم میکنه که توروخدا برگرد دلم میخواد بالا سر بچم باشم اولین بچمونم هست من هیچ وقت برنمیگردم که بچم افسردگی بگیره
نه بابا حاملست دعوا ي الكي و واقعي نداره تنش همه جوره براش بده ادم همينجوريش جون براي دعواي اضافه ند ...
اولا یک دعوای اساسی بهتر از نه ماه پشت سر هم دعوایه..بعدشم میره دکتر خود دکتر بر اساس سلامتیش بهش چیزی میده الکی که به زن حامله سرم نمیزنن..همینکه شوهرش بفهمه بردنش کافیه