2777
2789
عنوان

حامله ام شوهرم خیلی اذیتم میکنه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 15624 بازدید | 164 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعضی مرد وقتی می بینند خانمش حامله و بهش رسیدگی نمی کند یا نمی تواند مثل قبل رابط داشته باشد دیونه م ...

دلیل نداره بیشرف بشن تو اون دوران ،مگه خانم داره خوشگذرونی میکنه داره زحمت میکشه واسه بچه دوتاشون، باید آدم باشن 

میخوام بذارم برم با دخترم.برم یه دوسه روز گم و گور شم.بخدا هیچی ب ذهنم نمیرسه

ررفتن تاثیری نداره.. یبار دخترتو بزار خونه مامانت بعد برو خونتون یک دعوای حسابی راه بنداز بعدم خودتو به بی حالی بزن.. اگه محل نداد زنگ بزن مامانت بگو ببرنت بیمارستان یک سرم بهت وصل کنن و جوری که شوهرت صدای تلفنت رو بشنوه به مامانت بگو این شوهر اصلا اهمیت نمیده حالم خوبه یا نه بعدم منتظر باش بیان دنباات.. اگه بازم شوهرت نیومد کنارت یک یا دو روط برو خونه مامانت بمون

2805
بقران روزی چندبار میگم سقطش کنم و ازین سگ طلاق بگیرم خیلی خستم کرده.خدا ازم بگذره😔

من ۳۱ هفته باردارم اولش دیدم باهام بد رفتاری میکنه اومدم خونه مامانم اینا الان ۷ ماهه ولش کردم مهریمو گذاشتم اجرا محکوم شده هر روزمممم داره تاوان پس میده تو دلیمم پسره و من یه شهر دیگه زندگی میکنم شوهرم یه شهر دیگه ۷ ماهه التماسم میکنه که توروخدا برگرد دلم میخواد بالا سر بچم باشم اولین بچمونم هست من هیچ وقت برنمیگردم که بچم افسردگی بگیره

ررفتن تاثیری نداره.. یبار دخترتو بزار خونه مامانت بعد برو خونتون یک دعوای حسابی راه بنداز بعدم خودتو ...

نه بابا حاملست دعوا ي الكي و واقعي نداره تنش همه جوره براش بده 

ادم همينجوريش جون براي دعواي اضافه نداره تو حاملگي

الان وقت سرم الكي زدن و اينا نيست

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست دارم دختر كوچولوى من🌊🧸🎀🍼
چه اخلاقیه مردا دارن؟ خودشون بچه میخوان خودشونم ادا درمیارن. شوهر من اینقدر زیر گوش من خوند تا راضی ...

درد دارن عوضیا.بخدا هرشب قلبم از دستش تیر میکشه میزنه به دستام.خدا لعنتش کنه.خداکنه بره یه قبرستونی و شیش ماه دیگه بیاد ک زاییده باشم.انقدر حرصم میدخ

بعضی مرد وقتی می بینند خانمش حامله و بهش رسیدگی نمی کند یا نمی تواند مثل قبل رابط داشته باشد دیونه م ...

بره بمیره آشغال عوضی.هیچ رحمش نمیاد ب من.آبجیش حاملس شوهرش عین‌پروانه دورش میگرده.برا من هی عن میخوره بی پدر

نه بابا حاملست دعوا ي الكي و واقعي نداره تنش همه جوره براش بده ادم همينجوريش جون براي دعواي اضافه ند ...

اولا یک دعوای اساسی بهتر از نه ماه پشت سر هم دعوایه..بعدشم میره دکتر خود دکتر بر اساس سلامتیش بهش چیزی میده الکی که به زن حامله سرم نمیزنن..همینکه شوهرش بفهمه بردنش کافیه

والا شوهر من قبل بارداری اینقدر خوب بود، توی بارداری اینقدر مهربون بود. بچه که اومد انگار من وجود ند ...

عجب

کلا مردا طاقت هییچی ندارن

ترسو و بزدلن

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد

خانم باردار عزیزم آروم بگیر همه دارن آتیشتو تند میکنن که

ببین الان روحیه ات حساسه هورمونات ریخته بهم مردا هم درک درستی ازاین قضیه ندارن ودلیل اصلی بحثاتونم همین رابطه جنسی هست که باهاش مشکل داری تامام

2810