2777
2789
عنوان

حامله ام شوهرم خیلی اذیتم میکنه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 15624 بازدید | 164 پست
چه اخلاقیه مردا دارن؟ خودشون بچه میخوان خودشونم ادا درمیارن. شوهر من اینقدر زیر گوش من خوند تا راضی ...

ادم دیگه از بارداری وحشت میکنه با این شوهرا 

البته مال من کلا پاچه گیره 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
خب این بچم پسره.منم فکر میکردم بخاطر اینکه بچم دختر بود سره اولی انقدر اذیتم‌میکرد.نگو کلا این درد و ...

ارامشتو حفظ کن میدونم سخته ولی نادیدش بگیر،من حس میکنم خودتم لجبازی میکنی باهاش

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

بنظر من یک کتک نوش جانش کن جوری تو خونه جیغ و داد کن که حالیش بشه مظلوم نیستی..البته دخترت اینا رو ن ...

میخوام بذارم برم با دخترم.برم یه دوسه روز گم و گور شم.بخدا هیچی ب ذهنم نمیرسه

چرا ولش نمیکنی احمقو؟اون الان باید بیشتر از همه ی روزا هواتو داشت کاپشن تو تابستان بدرد نمیخوره اون ...

بقران روزی چندبار میگم سقطش کنم و ازین سگ طلاق بگیرم خیلی خستم کرده.خدا ازم بگذره😔

ادم دیگه از بارداری وحشت میکنه با این شوهرا البته مال من کلا پاچه گیره

والا شوهر من قبل بارداری اینقدر خوب بود، توی بارداری اینقدر مهربون بود. بچه که اومد انگار من وجود ندارم دیگه. حتی حرف نمیزنه باهام. یه کلمه محبت آمیز نمیگه. انگار من دشمنشم.

میخوام بذارم برم با دخترم.برم یه دوسه روز گم و گور شم.بخدا هیچی ب ذهنم نمیرسه

استارتر خودت و دخترت باهاش قهر كنيد

غذاشو بنداز جلوش لام تا كام باهاش حرف نزن ي كلمه

ارامش خودت و بچه هات خيلي مهم تر از عقده هاي رواني شوهرته مرد حسابي عوض اينكه هواتو بيشتر داشته باشه ادا در مياره😑

الان فشار روحي بكشي نوزادت نااروم ميشه ي دردسرم اضافه ميشه بهت

فقط خونه رو اروم نگه دار و به بچت برس بذار بره گمشه

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست دارم دختر كوچولوى من🌊🧸🎀🍼
چیکار کنم دخترم کمتر متوجه این تنش ها بشه؟

خواه ناخواه میشه، بزرگ میشه افسردگی میگیره همش بخاطر رفتارهایی که والدین ناآگاه تو خونه با هم داشتن، من این مسیر وطی کردم، لطفا با همسرت صحبت کن و با آرامش مسایل و حل کنید بخاطر بچه ها و آسیب های روانی آینده 

2810