2777
2789
عنوان

تازه عروسم چهارشنبه بیست نفر مهمون دارم بگید چی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جمع کردن وسایلای بالای راه پله.یکم وسایل بالای راه پله مونده باید تو کابینتا جا بدم

خب اینو میتونی همین فردا انجام بدی خریدم فردا پس فردا بکن اصلاح صورتتو بذار سه شنبه چهارشنبه صبحم دسرو سالاد

چقد سخت میگیرین ب خودتون شامو میبری بیرون نظافتم یروز قبل انجام میدی دیگه غذای یجایی تمیزه لابد سالا ...

خب دسشویی و سینکو کی تمیز کنم؟یا سرامیکای کف خونه؟

چهارشنبه که وقت نمیشه.از قبلم تمیز کنم باز کثیف میشه

خب دسشویی و سینکو کی تمیز کنم؟یا سرامیکای کف خونه؟چهارشنبه که وقت نمیشه.از قبلم تمیز کنم باز کثیف می ...

سشنبه شب شما نظافتتو بکن دیگه یروزه دونفر ادم سرامیک کثیف نمیکنن که سینک دایم پر میشه خالی میشه تمیز کردن نمیخاد که 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
ظهر چهارشنبه فقط شلنگ بگیروالا من اینجا دیدم بعضی از بچه ها میگن ما هرشب دستشویی میشوریم

باور کن خونه ماهم همینه وقتی با چندتا آدم کثیف زندگی کنی مجبوری حتی هردفعه که میری دستشویی هم بشوری

جمع کردن وسایلای بالای راه پله.یکم وسایل بالای راه پله مونده باید تو کابینتا جا بدم

اینکه سالاد به دست بری رستوران اصلا جالب نیست. حالا این همه بیرون سالاد میخورن نمردن که. 

یا غذارو بگیر بیار خونه رستوران نبر. چون ممکنه خیلیا دیر بیان و اصلا خونت نیان یک راست برین رستوران و کل برنامت بهم میریزه. کلا تو خونه بیشتر خوش میگذره تا بری جایی و بعد یک ساعت بگن پاشین بریم شام رو رستوران