2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم🥲 لعنت به شهر غریب

232 بازدید | 6 پست

هیچکسو نداریم نه که واقعا نداشته باشیم خانواده مادریم هستن اما خدا لعنت شون کنه یکی از یکی افتضاح تر مامانم سه تا خواهر داره دوتا برادر اینقدر بداخلاق و بی شخصیت و بی لولن ادم حالش بهم میخوره بااینا ارتباط بگیره😭 وقتیم به مامانم میگم تنهاییم حوصله مون سر میره اصلا به فکر نیست خودم ۱۹ سالمه فیزیوتراپی 

قبول شدم ولی امسال نرفتم اما خیلی خیلی پشیمونم حتما از بهمن میرم دانشگاه ولی تااون موقع دارم دق میکنم🥺🥺

مثلا برادر مادرم😏 مارو دعوت کرده اینقدر منو مسخره کرد اینقدر دلمو شکست از اون روز فقط دارم اشک میریزم مسخرم کرد که تو پزشکی نیاوردی فیزیو دیگه چیه فلانه همینطور تمدید میکنی دانشگاه نمیری الان باید دانشگاه بودی سه سال دیگه تموم میکردی اینقدررر سرکوفتتتت زدددد دلممم خونه همش اشک میریزم خانواده پدریمم اینجا نیستن خیلی ناراحتم خانوما چطور دوست پیداکنم کجا برم😔😔

یه صلوات مهمون دلم میکنی🥹❤️ کامنت منفی جواب نمیدم پس فکرنکن واسه من کامنت منفی گذاشتی و هیچی نگفتم حق داری نه جواب ابلهان خاموشیت😉‌ کاربری دست منو رفیق صمیمیمه😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درکت میکنم دایی منم خیلی بی شعوره و تیکه میندازه

خاک برسرش منکه تصمیم گرفتم دیگه هرگز نبینم شون

یه صلوات مهمون دلم میکنی🥹❤️ کامنت منفی جواب نمیدم پس فکرنکن واسه من کامنت منفی گذاشتی و هیچی نگفتم حق داری نه جواب ابلهان خاموشیت😉‌ کاربری دست منو رفیق صمیمیمه😍

2805
تک فرزندی؟دقیقاا من مشکل شما رو دارم با این نقاوت که من غصه تنهایی بچمو بی نهایت میخورم وخانواده شوه ...

اره عزیزم تقریبا تک فرزندم یعنی دارم ولی انگار وجود نداره

خوب کاری میکنی منم همینطور

افرین عزیزم

بذار بگن ما مغروریم چه بهتر برن گمشن فقط