2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه تهمت زده که میگی حرف دراورده میتونی شکایت کنی یا اگه اینطوری نیست باهاش مثل خودش رفتار کن

به نظرت اگه برم خونشون و یه جواب شکننده بدم چی حدومرزشو بشناسه یا جری تر بشه؟

به نظرت اگه برم خونشون و یه جواب شکننده بدم چی حدومرزشو بشناسه یا جری تر بشه؟

بستگی داره به اینکه چطدر ادمیه و اینکه تو چطور ادمی هستی اینکه بتونی با جنم و جربزه حرفتو بزنی

بستگی داره به اینکه چطدر ادمیه و اینکه تو چطور ادمی هستی اینکه بتونی با جنم و جربزه حرفتو بزنی

نمیدونم کارم اشتباهه یا نه ولی بقیه میگن ولش کن اخه تا کجا ولش کنم باید بهش بفهمونم که مراقب حرفات باش و حد و مرزتو بشناس اونم روبه رو 

منم جای تو باشم میگم، حالا چکار کرده، چطور اخلاقایی داره

من خانوادم هممون شاغلیم از صبح میریم سرکار و شب میایم خونه یعنی زیاد در ارتباط نیستیم امروز رفتم به همسایمون سر زدم میگه همسایه وسط برگشته گفته زن حامله دارید خونتون از خونتون صدای اووق شنیده مبارک باشه 🙄 حالا من خودم دختر مجرد مامانمم زن بیوه یعنی دلم میخواد پارش کنم

من خانوادم هممون شاغلیم از صبح میریم سرکار و شب میایم خونه یعنی زیاد در ارتباط نیستیم امروز رفتم به ...

چه چندش و خاله زنکه اصلا ولش کن محل نده این مدل ادمها اونقدر لجنن بحث کنی باهاش بیشتر کسر شان خودته