2777
2789
عنوان

امشب همسرم خونه نیست یکم میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 4125 بازدید | 161 پست

باز بچه داری منم تنهام.چند هفته قبل یکی از بالای در پرید تو حیاط خلوت تا رفتیم فرار کرد.از اون موقع میترسم و گرنه قبلش لامپ‌ها خاموش تنها میخوابیدم.

در خونه رو قفل کن.من قفل کتابی ب در حیاط خلوت و ورودی میزنم و راحت میخوابم.تلویزیونم میذارم رو تایمر تا وقتی خوابم ببره ویز ویز کنه.دیگه هیچی نمیفهمم.بچه رو بغل کن بخواب 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همسر منم که خونه‌اس انگار نیس‌.همش خواب

من یه بار شب ترسیده بودم بعد سردمم بود نمی‌تونستم برم کولر خاموش کنم بیدارش کردم بره خاموش کنه نیم متر پرید عقب هی می‌گفت چیه چیه آخرم پشتشو کرد خوابید من تصمیم گرفتم دیگه نترسم

عزیزم نترس من شب کاری های شوهرم تنها میخوابیدم خونمونم ویلاییه یه لامپ تو سالن روشن بزار و بخواب

خیلی سخته تنها خوابیدن چقدر شما شجاعی که تنها میخوابیدی💓💓

یک مادر خوب😍دختر ناز من😍❤😙
خواهش میکنم😁ولی برا خودت تو نینی سایت بچرخ فیلم ببین رماان بخوووون اهنگ گوش بده خوراکی بخور از تنها ...

اره دارم سعی میکنم خودتم اینجوری مشغول کنم💓

یک مادر خوب😍دختر ناز من😍❤😙
منم وقتی تنها باشم نورو کم میکنم تلویزیون روشن میذارم صداشم کم میکنم یه فیلیم میبینم تا خوابم ببره ت ...

منم همسرم شیفت بودنی اینکارو میکنم صب قبل اینک بیادسریع بیدار میشم همچیو خاموش میکنم دوس ندارم بدونه میترسم😆😆😆😆 

جوری باش ک شعورت دلبری کنه ..........ن قیافت🤪
خیلی سخته تنها خوابیدن چقدر شما شجاعی که تنها میخوابیدی💓💓

فدات شم

اولین بارته سخته درک میکنم اگه خوابت نبرد دخترتو بخوابون خودت بشین فیلم ببین تا اذان صبح بعدش بخواب