2777
2789
عنوان

خواستگاری که سربازی نرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 989 بازدید | 101 پست
۲۱ سالمهسربازی نرفتنش به نظرتون مشکل ایجاد میکنه در آینده؟

اختلاف سنیتونم یکم زیاده . نمیدونم والا ولی اینکه تا الان بی خیال بوده نسبت بهش خوب نیست

صبح میشه این شب ، باز میشه این در ، صبر داشته باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منظورم اینه اگه جلسه اشنایی و خواستگاریه باید دامادم باشه چون دختروپسر قراره باهم آشنا شن.اگه ...

اره من قبل ازدواجم حتی دوست پسرم داشتم پدرم باهاش صبحت خصوصی کرده بود 

همسرم که بماند 

فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🫀تو باقیِ عمرِ منی♥️  🪔خداوند بالاتر از هر پستی و بلندی است🧡  با اومدنت دنیامون رو کلی قشنگ تر کردی دلخوشی مامان💙💙💙 تیکر تولد گل پسری🌈🧸
اره من قبل ازدواجم حتی دوست پسرم داشتم پدرم باهاش صبحت خصوصی کرده بود همسرم که بماند

فرق داره نظرات باهم

خوشبخت باشی گلم

صبح میشه این شب ، باز میشه این در ، صبر داشته باش
باز خوبه مامانت حواسش بوده گفته شما هم بیاد جلوتر الان مامانت چی بهشون گفت ؟

دو ساعت بعد رفتنشون زنگ زدن

گفتن نظر دخترتون چیه 

مامانم گفت راستش نپرسیدم اونم گفت بپرسین من دوباره زنگ میزنم

چرا نرفتین با خواستگارت تو اتاق صحبت خصوصی کنید؟!

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🫀تو باقیِ عمرِ منی♥️  🪔خداوند بالاتر از هر پستی و بلندی است🧡  با اومدنت دنیامون رو کلی قشنگ تر کردی دلخوشی مامان💙💙💙 تیکر تولد گل پسری🌈🧸
فرق داره نظرات باهمخوشبخت باشی گلم

همچنین عزیزم فقط یه سوال بپرسم شما کدوم شهری

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کنسله

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
چطور بدون گواهی نامه سند به نامش زد مطمئنی به نام مامی جونش نیست؟

واااا چه ربطیییییی دارهههه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا نرفتین با خواستگارت تو اتاق صحبت خصوصی کنید؟!

بهم برخورد شیرینی نیاوردن آخه رسم منطقه ما اینطوریه ک بیارن بعد مامانم گفت سربازی نرفته ولی تونسه گواهینامه بگیره پسره با صدای آروم پوووف کرد😐😂