2777
2789
عنوان

خواستگاری که سربازی نرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 989 بازدید | 101 پست
یک ساعت پیش زنگ زده به مامانم میگه پسرم دخترت ندید دخترت باید میومد رو به روی پسر من می‌شست پسرم خجا ...

رد کن بره دختر از این واست شوهر در نمیاد از همین الان مادرش قراره به جاش حرف بزنه

صبح میشه این شب ، باز میشه این در ، صبر داشته باش
تو خاستگاری سنتی همینه دیگه البته خیلی از اونایی هم که با هم رفیقن جلسه اول خانما میرن

والا خواستگاریای سنتی سمت ما اصلا اینطوری نیستن 

دیگه نهایتا اینجوریه که مادر و پسر میرن خونه پیش دختر و مادرش اگه اوکی بودن بقیه خانواده 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودت نظر چیه ؟! به نظرت میتونه موقعیت های بهتری برات بیاد؟!

چهره خیلی خوشگلی دارم

هر کس میبینه میگه به مادرم دخترت خوشگله

از لحاظ سن هم ک دخترای فامیل ما ۱۴ سالگی رفتن الان من بزرگترین دختر مجرد فامیل هستم با ۲۱ سال سن

خاله من ی خواستگار غریبه داشت رور خواستگاری داماد رو نیاورده بودن خالمم شرکت نکرد .والا خیلی زشته ای ...

😑😑چه طرز فکریه خوب 

مگه فقط قراره اونا پسند کنن برن؟!عروس مثل خانوما میشنه خونش خواستگار میاد پسند نکنه ردشون میکنه میره

خانواده دامادم که باید برن به پای عروس

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🫀تو باقیِ عمرِ منی♥️  🪔خداوند بالاتر از هر پستی و بلندی است🧡  با اومدنت دنیامون رو کلی قشنگ تر کردی دلخوشی مامان💙💙💙 تیکر تولد گل پسری🌈🧸
😑😑چه طرز فکریه خوب مگه فقط قراره اونا پسند کنن برن؟!عروس مثل خانوما میشنه خونش خواستگار میاد پسند ...

عروس میشینه که مادر داماد بیاد پسندش کنه اگه باب میلش بود بره پسرشو بیاره؟😐😐😐

چهره خیلی خوشگلی دارمهر کس میبینه میگه به مادرم دخترت خوشگلهاز لحاظ سن هم ک دخترای فامیل ما ۱۴ سالگی ...

تا الان خواستگار با موقعیت بهتر ازاین نداشتی یا کلا به ازدواج فکر نمیکردی؟!

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🫀تو باقیِ عمرِ منی♥️  🪔خداوند بالاتر از هر پستی و بلندی است🧡  با اومدنت دنیامون رو کلی قشنگ تر کردی دلخوشی مامان💙💙💙 تیکر تولد گل پسری🌈🧸
رد کن بره دختر از این واست شوهر در نمیاد از همین الان مادرش قراره به جاش حرف بزنه

مادرش گفت برن صحبت کنن من بهم برخورد یذره ک شیرینی نیاوردن من ب مادرم گفتم نه صحبت نکنیم مادرم گفت ک رسم ما اینه اول پسر دختر همو ببینن بعد صحبت میکنن واقعا هم رسم ما اینه

بعد پسره میوه اش پوست کنده بود تا گفت مامانم این گفت نخورد ب مامانش گفت بریم

من گفتم اینا دیگ نمیان ک دیدم یک ساعت پیش زنگ زدن

یک ساعت پیش زنگ زده به مامانم میگه پسرم دخترت ندید دخترت باید میومد رو به روی پسر من می‌شست پسرم خجا ...

این و حق داره 

حالا رسمتون اینطوره بایستی طوری بشینید که همدیگرو کامل بتونید ببینید 

شما کامل دیدیش؟ 

مادرش گفت برن صحبت کنن من بهم برخورد یذره ک شیرینی نیاوردن من ب مادرم گفتم نه صحبت نکنیم مادرم گفت ک ...

مطمئنی خسیس نیستن؟ آخه مگه میشه شیرینی نیاورد ؟ 

چند سالته خودت 

تا الان خواستگار با موقعیت بهتر ازاین نداشتی یا کلا به ازدواج فکر نمیکردی؟!

خواستگار دارم ولی به درد بخور نیست

مثلا یکی اومده بود گیر داده بود به چادر هیچ سوالی نمی‌رسید کل صحبتش چادر بود من خودم چادری ام اما این تنها ملاکش چادر بود بعد ۳ جلسه پسره اومد شیرنی نیاوردن بازم 

باز هم من بهم بر خورد

عروس میشینه که مادر داماد بیاد پسندش کنه اگه باب میلش بود بره پسرشو بیاره؟😐😐😐

در کل میگم که عروسه که در نهایت باید پسند کنه  

چون گفتی مگه عروس کالاس که پسندش کنن 

کالا وقتی پسند کنن میخرنش

اون کالام زبون نداره بگه من ازخریدار خوشم نمیاد

اما عروس زبون داره خوشش نیاد میگه نهههههه 

پس عروس کالا نیست یه ادمه با حق انتخاب 

و طریقه خواستگار اومدم هم همینه عروس تو خونش بشینه خواستگار براش بیاد

مگه شما خواستگارتونو تو خیابون میبینید که تعجب کردید ازحرفم؟!

1
5
10
15
20
25
30
35
40
این و حق داره حالا رسمتون اینطوره بایستی طوری بشینید که همدیگرو کامل بتونید ببینید شما کامل دیدیش؟

نه ببین ما مبل نداریم زمین نشستیم بعد مامان من و پسره مامان پسره به پشتی تکیه دادن من اومدم پیش مادرم و جلوتر نشستم کمی من چهره داماد میدیدم اون هم چهره من میدید

بعد مامانش گفت دخترت بیاد جلو من جلوتر رفتم بازم مادرم گفت به پسرت بگو اونم جلوتر بشینه 

به پسره گفت ولی نیومد جلو 

آخرشم مادرش میگه پسرم خجالت کشیده ندیده دختره اتو

مادرش گفت برن صحبت کنن من بهم برخورد یذره ک شیرینی نیاوردن من ب مادرم گفتم نه صحبت نکنیم مادرم گفت ک ...

پس دیده الکی میگه ندیده ولی میخواسته با صحبت کردن بهتر ببینه که تو زدی تو برجکش 🤣

بنظرم بزار دوباره بیان اگه شیرینی نیاورد رد کن حرفاتم آماده کن 

در کل میگم که عروسه که در نهایت باید پسند کنه چون گفتی مگه عروس کالاس که پسندش کنن کالا وقتی پسند ک ...

عزیزم منظورم اینه اگه جلسه اشنایی و خواستگاریه باید دامادم باشه چون دختروپسر قراره باهم آشنا شن.

اگه اینجوری باشه پدرو برادرتونم حق دارن دامادو جدا ببینن

خواستگار دارم ولی به درد بخور نیستمثلا یکی اومده بود گیر داده بود به چادر هیچ سوالی نمی‌رسید کل صحبت ...

خوب اگه بدرد نمیخورن باااور کن ازدواج نکنی خیلییییی بهتره تا با ادم بدرد نخور 

اصلا عجله نکن برای ازدواج

درستو بخون سرکار برو تو اجتماع باش موقعیت های بهتری برات میاد 

واسه ازدواج هیچوقت دیر نیست

اون ۱۴ ساله هام تنها هنرشون شوهر داری زاییدنه خودتو باهاشوم مقایسه نکن

1
5
10
15
20
25
30
35
40