2777
2789
عنوان

خواستگاری که سربازی نرفته

989 بازدید | 101 پست

۳۰ سالشه لیسانس داره مغازه داره شغل سربازی نرفته میگه چرا ۲ سال برم اما گفته ماشین و باغ به نام خودمه بعد اینکه پسر اول خانواده است اما برادر کوچکترش اول ازدواج کرده دختر ۳ ساله داره

جلسه اول مادر خواهر عروسشون اومد

جلسه دوم پسر با مادر شیرینی نیاوردن

زنگ زدن واسه جلسه بعد بیان نظرتون میگید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همین که جلسه اول خودش نیومده نشون میده باید رد کنی

چه ربطی داره خوب جلسه اول هیچ پسری نمیره مادر خواهر داماد میرن مگه اینکه از قبل دوست باشن 

فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🫀تو باقیِ عمرِ منی♥️  🪔خداوند بالاتر از هر پستی و بلندی است🧡  با اومدنت دنیامون رو کلی قشنگ تر کردی دلخوشی مامان💙💙💙 تیکر تولد گل پسری🌈🧸

از خودتم بگو شرایطت سنت موقعیتت؟!

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🫀تو باقیِ عمرِ منی♥️  🪔خداوند بالاتر از هر پستی و بلندی است🧡  با اومدنت دنیامون رو کلی قشنگ تر کردی دلخوشی مامان💙💙💙 تیکر تولد گل پسری🌈🧸
چه ربطی داره خوب جلسه اول هیچ پسری نمیره مادر خواهر داماد میرن مگه اینکه از قبل دوست باشن

سمت ما که اینجوری نیست اصلا بی احترامیه مگه قراره مادرو خواهرش بپسندن 

صبح میشه این شب ، باز میشه این در ، صبر داشته باش
بهشون نگفتید با پسر بیاید همون جلسه اول معمولا جلسه اولی که پسر میره یه شیرینی یا شکلات باید ببره مگ ...

معمولا سمت ما اول مادر و خواهر پسر میاد

بعد خود پسر میاد

ولی پسر ک میره شیرینی دیگ میبرن 

سمت ما کلا همینه وقتی سنتی معرفی میشن

اول مادر خواهر داماد میرن خونه عروس باهم اشنا بشن اگه از فرهنگ رفتار هم خوششون اومد بعد پای پسر به خونه رو باز میکنن جلسه دوم مادر پسر میرن خونه عروس ( تو خونه عروسم فقط خانومای عروس هستن)

و جلسه سوم خانواده داماد میرن خونه عروس که پدرا داداشا هم باشن

جلسه اخرم فامیلای نزدیک جمع میشن خونه عروس یه جورایی نشون میشن

مابین این جلسات خواستگاری هم که بیرون میرن و.... تا اشنا بشن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک ساعت پیش زنگ زده به مامانم میگه پسرم دخترت ندید دخترت باید میومد رو به روی پسر من می‌شست 

پسرم خجالت کشیده ندیده

😐😐

۲۱ سالمه دانشگاه درس میخونم

خودت نظر چیه ؟! به نظرت میتونه موقعیت های بهتری برات بیاد؟!

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همین که جلسه اول خودش نیومده نشون میده باید رد کنی

تو خاستگاری سنتی همینه دیگه 

البته خیلی از اونایی هم که با هم رفیقن جلسه اول خانما میرن 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
معمولا سمت ما اول مادر و خواهر پسر میادبعد خود پسر میادولی پسر ک میره شیرینی دیگ میبرن

این دست خالی اومدنشون منم خوشم نیومد یجورایی خسیس بازی دراوردن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سمت ما کلا همینه وقتی سنتی معرفی میشناول مادر خواهر داماد میرن خونه عروس باهم اشنا بشن اگه از فرهنگ ...

خاله من ی خواستگار غریبه داشت رور خواستگاری داماد رو نیاورده بودن خالمم شرکت نکرد .

والا خیلی زشته اینجوری به نظرم. مگه دختر کالاس که فقط برن ببینن پسندش کنن 

صبح میشه این شب ، باز میشه این در ، صبر داشته باش