2777
2789
عنوان

کفش چرم گرون گرفت پشت پام زخم شده

90 بازدید | 11 پست

یکبار اومدم چرم طبیعی گرفتم کل پاشنه پام تاول زده داره فشار میاره نیم بوده بالاش یکم گشاده پایینش کیپه خوب میشه ؟؟

کاربری دست دو نفر👧

من چرم ک میگرفتم از اول نرم و راحت بود 

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکار کنم هیچ راهی نداره درست شه

چرا ببری کفاشی ی چیزی مثل قالب دارن میزنن بهش جا باز میکنه 

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم

آقا میشه منو راهنمایی کنی من از پرستاری آزاد یک شهرستان نزدیک خودم انصراف بدم بیام برا پزشکی از العان بخونم؟پزشکی تعهدی هم بیارم میرم اصلا شدنیه؟تو این تایم مونده  با پایه در حد پرستاری آزاد ؟تورو خدا شما که این راهو رفتی بهم بگید اصلا پرستاری رو دوست ندارم چون ترم اولم میتونم بدون جریمه انصراف بدم تا اون جایی که من میدونم

آقا میشه منو راهنمایی کنی من از پرستاری آزاد یک شهرستان نزدیک خودم انصراف بدم بیام برا پزشکی از العا ...

سلام عزیزم شدنش ک میشه و وقت هست ولی من خودمم بابت رشتم مطمعن نیستم و تو شک میفتم پرستاری رشته خیلی خوبیه ولی حالا چون آزادی و اگر باز هزینه مشکل داری اگه خواستی دوباره بخونی بخون برا پزشکی تگ هم هزینه مشکل مداری پشت کنکور نرو

کاربری دست دو نفر👧
سلام عزیزم شدنش ک میشه و وقت هست ولی من خودمم بابت رشتم مطمعن نیستم و تو شک میفتم پرستاری رشته خیلی ...

شما خیلی هزینه کردید برا کنکور؟من منطقه یک هم هستم واقعان این جا رو دوست ندارم ولی میترسم انصراف بدم بخونم قبول نشم

سلام عزیزم شدنش ک میشه و وقت هست ولی من خودمم بابت رشتم مطمعن نیستم و تو شک میفتم پرستاری رشته خیلی ...

شما پزشکی تعهدی هستید؟من گفتم برم بخونم تا لیسانس بعد دوباره کنکور بدم خانوادم میگن همین کارو بکن هر چغدر هزینش بشه ما میدیم ولی دلم براشون میسوزه گناه دارم انغدر هزینه ولی باز موافقت نمیکنن که انصراف بدم چون من دوسالم موندم ولی العان به این رسیدم که چغدر ارزش داره درس خوندن و دیگه برام سخت نیست ولی هیچ کی بام موافق نیست