2777
2789

بنا به دلایلی هیچوقت قرار نیس ازدواج کنم ، ۳ ماه دیگه میرم توی سی سال.

کسی هست تو شرایط من باشه؟

نظرتون در مورد آینده ماها چیه؟

چه پلن هایی دارید برای آینده باید چه کار کنیم

من خودم بعضی وقتا به فکرم میزنه فرزند خونده بگیرم

حالا نیاید بگید تو پیری و مریضی تنها میمونی ، هیچ مردی تو پیری و مریضی کنار زن نمیمونه بچه ها هم که ول میکنن میرن دنبال زندگی خودشون، این فقط زن هستش که توی پیری و مریضی کنار مرد میمونه و ازش مراقبت میکنه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم آذر میرم توی سی سالگی 

شرایط ازدواج ندارم خواستگارم ندارم داشته باشمم اول باید خودمو ب یک سطح مالی وظاهری قابل قبولی برسونم ک جلوشوهرم وخانواده ش خجالت زده نباشم بخاطر سر وضع خودم وخانواده م!!!!!که تااون موقع هم حداقل شده م ۳۵ساله ودگ هیچ امیدی نیس!!!!

برنامه م اینه آزمون وکالت بدم+ زبانم روتقویت کنم وتا۳۵مسلط باشم+ ماشین بخرم+ سازیادبگیرم+ اسکیت یادبگیرم +سفر تنهایی راتجربه کنم+ کتاب بخونم+ حداقل ماهی یکی سریال های خارجی خوب ببینم+ اخلاقمو خوب کنم کمک خونواده بشم+ارشد ودکتر حقوق بگیرم .....

منم آذر میرم توی سی سالگی شرایط ازدواج ندارم خواستگارم ندارم داشته باشمم اول باید خودمو ب یک سطح مال ...

منم دقیقا مشکل تو رو دارم 

ببین ماها باید مهاجرت کنیم فقط 

هیچ فایده ای نداره اینجا موندن

آخرش بمون میگن ترشیده و با تحقیر نگامون میکنن ولی اگه مهاجرت کنیم حتی ازدواجم نکنیم کسی اینجوری با تحقیر نگامون نمیکنه چون شوهر نکردیم

در کل گ.وه تو فرهنگ و این مردم نفهم

منم دقیقا مشکل تو رو دارم ببین ماها باید مهاجرت کنیم فقط هیچ فایده ای نداره اینجا موندنآخرش بمون میگ ...

اگه تحقیر بقیه م درنظرنگیریم 

من دلم میخواست مادربشم عشق رو تجربه کنم ولی مثل اینکه این‌چیزها به من نیومده 

منم آذر میرم توی سی سالگی شرایط ازدواج ندارم خواستگارم ندارم داشته باشمم اول باید خودمو ب یک سطح مال ...

برای ارشد میتونی مهاجرت کنی ایتالیا با بورسیه استانی. پولاتو جمع کن خرجش زیاد نمیشه

اگه تحقیر بقیه م درنظرنگیریم من دلم میخواست مادربشم عشق رو تجربه کنم ولی مثل اینکه این‌چیزها به من ن ...

من از وقتی فهمیدم ازدواج تو ایران و مرد ایرانی چقدررررر به ضرر زنه و حاملگی و زایمان چه آسیب هایی میرسوگه دیگه دلم نمیخواد ، زده شدم 

من حقوق میخونم مهاجرت ندارا

چرا بابا 

مگه میشه 

رشته law من دیدم دانشگاهای ایتالیا داشتن. سایت دانشگاها رو بگردپیدا میکنی. نمون اینجا . زبانتو بخون و برو فقط. هر وقتم دلت خواست میتونی بیای ایران سر بزنی

آره اطراف من زیادن

یکیشون والا کیف دنیا رو می کنه شرایطش هم البته خوبه

خونه ماشین همه چی کامل و مستقل،،یه دختر هم از پرورشگاه آورد با خودش زندگی می کنه،،دائم هم به سفره ماشالله

چون از ازدواج بدش میاد و بلده چه جور مجردی زندگی کنه خودش خیلی راضیه،،در واقع انگار ساخته شده برای این مدل زندگی کردن

🤍🤍