2777
2789
عنوان

این دکترا چه مرگشونه😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 38 پست
اسمش رو اطلاع ندارم ولی اگه یبوست شدید باشه شربت ملین میدن هر چند روز یبار استفاده کنهو اینکه مارک ش ...

تا حالا ۳ تا شیر خشک عوض کردم 

میگن گیگوز خوبه ولی گیر نمیاد

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)
آپتامیل از همش بهتره. دکتر ب پسرم شیاف گلیسیرین دادواسه یبوستش

خب همیشه براش استفاده میکردین؟ یبوستش چجوری بود؟

دختر من مثلا ۳ روز پی پی نمیکنه روز سوم دیگه پوشک رو میترکونه گاهی وقتا پی پیش سفته گاهی هم نه نمیدونم الان این یبوسته؟

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگو شیرخشک میدی....به دکترا ربطی نداره.اونا خودشونم میدن

خب ییبوسته دکتر میگه واسه شیر خشکه

من از اول گیگوز دادم هیچ مشکلی نداشت ن دل درد ن یبوست

منم شنیدم خوبه ولی اینجا چندین جا رفتم نداشتن

خب همیشه براش استفاده میکردین؟ یبوستش چجوری بود؟دختر من مثلا ۳ روز پی پی نمیکنه روز سوم دیگه پوشک رو ...

وقتایی ک میدیدم دلش درد میکنه زور میزنه.

اره طبیعیه ب نظرم. پسر منم همین بود.

بزرگتر بشه درست میشه نگران نباش

سیستم گوارششون کامل راه نیفتاده فک کنم

شیرخشک  فقط بصورت کمکی  بدهید  اول  شیر خودتان   تا  آخرش خورد    یک  شیشه شیرخشک بدهید    تقویتی  بخورید  سینه تان  پر شیر  بشود  

مادرم میگفت بعضی شیرها آبی هستند بعضی ها نانی    (((یعنی  بعضی ها با خوردن مایعات بعضی با خوردن نان و جامدات سینه شان پر شیر  میشود  امتحان کنید با چه موادی شیرتان زیاد میشود  بچه کامل شیرخشکی نشود 

من رفتم مطب سینه ام یسره دهن بچم بود میک میزد دو دقیقه بعد گریه میکرد من شیرم کم بود با بچم دوساعت همین داستانو داشتیم تهش دکتره و منشی گفتن بسه بچه کولیک داره هی شیر میخوره

معده و رودش داره میترکه انقد شیرخورده 

گفتم بابا شیر ندارم این از گشنگی میک میزنه

تهشم شیرخشک دادم بچم اروم شد

من از یکی از بهترین دکترهای متخصص اطفال شیراز سوال کردم که به بچه ام دو ماهه بود روغن زیتون بریزم داخل شیر بهش بدم که یبوستش از بین بره گفت بریز هیچ مشکلی نداره بهش دادم هم خودم راحت شدم هم بچه الان هم شکر خدا 6سالش هست سالم سالمه 

خودت الو بریز توخاکشیر بخور.سوپ بخور ابگوشت شیرمیدی اونم شکمش کارمیکنه من تاقبل بچه غداخوربشه اینارو میخوردم سریع اونم شکمش کارمیکرد بارهنگ یک قاشق چای خوری دم. کن بده بخوره ۱ساعته شکمش کارمیکنه 

شیرخشک فقط بصورت کمکی بدهید اول شیر خودتان تا آخرش خورد یک شیشه شیرخشک بدهید تقویتی ب ...

بله فقط کمکی میدم ۶۰ تا صبح ۶۰ تا هم شب دیگه همش شیر خودم 

خودت الو بریز توخاکشیر بخور.سوپ بخور ابگوشت شیرمیدی اونم شکمش کارمیکنه من تاقبل بچه غداخوربشه اینارو ...

آلو و انجیر و غذا های آبکی هم میخورم ولی انگار تاثیر نداره

2810