2777
2789
عنوان

این دکترا چه مرگشونه😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 38 پست
وقتایی ک میدیدم دلش درد میکنه زور میزنه.اره طبیعیه ب نظرم. پسر منم همین بود.بزرگتر بشه درست میشه نگر ...

دختر من اولا که اینجور شده بود زور میزد ولی الان زور نمیزنه فقط چند روز یکبار پی پی میکنه

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)
خب اون قدیما بوده الان که همچین چیزی نیست

شاید باشه ...

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید باشه ...

شاید طرف شما باشه ولی اینجا نه

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)
بارهنگ بده بهش

به بچه؟😳

شاید طرف شما باشه ولی اینجا نه

باید گشت فکر کنم بعدش میدوشن میذارن یخچال

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
اره بچه من ۹ماهشه ازاول بیمارستان. دنیا اومد هم ترنجبین هم بارهنگ میدم وقتی یبوست میشه. خداروشکرساِل ...

وااای من جرات نمیکنم بهش دارو گیاهی بدم