2777
2789
عنوان

این دکترا چه مرگشونه😕😕

538 بازدید | 38 پست

هی شیر خشک نده شیر خشک نده 

پس بگو عمه ات بیاد به بچه من شیر بده.وقتی مادر خودش می‌فهمه شیر زیاد نداره بچه سیر نمیشه و گرسنه هست چه گلی به سرش بگیره؟

دیشب نیم ساعت نیم ساعت بیدار می‌شد منم سینه خالی بهش میدادم امروز صبح تا ظهر همش جیغ میزد ۶۰ تا شیر خشک براش درست کردم خورد ۳ ساعت خوابید

یبوست داره دکترا هم فقط بلدن بگن شیر خشک نده نزدیک سه ماهشه

کسی تجربه یبوست نوزاد داره؟

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیرخشکش رو عوض کن همین دکترا پدر منو درآوردن شوهرمم از خدا خواسته نخرید،دوقلو تا ۱۸ ماهگی شیردادم جون نموند تو تنم،شیر داشتما ولی وزنم ۴۵ بود رسیدم به ۴۰ که دکتر گفت قطع کنم

من سال پیش در یک اقدام بی فکر یه بسته شیر خشک برا خودم گرفتم، از همین مارک نان‌ .چون بدنم به شدت بی جون و داغون شده بود، از همون روز من کل سیستم روده ایم بهم خورد! یعنی بدتر شد صداهای شکمم شروع شد شدید شد من نمیدونم چه مارکی بهتره ولی واقعا پرسجو کن من که یه آدم بالغم این اتفاق افتاد حداقل یه مارکی که خیلی یا قوی نباشه یا همه استفاده کردن اکثرا ساخته بگیر

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

قبلا که شیرخشک نبود شیر مادرایی که نوزاد داشتنو میخریدن یا میگفتن به بچشون شیر بده

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
شیرخشکش رو عوض کن همین دکترا پدر منو درآوردن شوهرمم از خدا خواسته نخرید،دوقلو تا ۱۸ ماهگی شیردادم جو ...

نان و بیومیل دادم الان هم آپتامیل میدم شنیدم گیگوز خوبه اما خیلی جاها پرسیدم نداشتن گیر نمیاد

شما تجربه ای ندارین؟‌چه شیر خشکی میدادین؟

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)
شربت ملین ندادن؟

نه

چی هست اسم شربتش؟ واسه نوزاد هست؟

من سال پیش در یک اقدام بی فکر یه بسته شیر خشک برا خودم گرفتم، از همین مارک نان‌ .چون بدنم به شدت بی ...

خب اون قدیما بوده الان که همچین چیزی نیست

من شیر خودم میدادم عزیزم

چه سخت اونم دوقلو خدا قوت 😃

نهچی هست اسم شربتش؟ واسه نوزاد هست؟

اسمش رو اطلاع ندارم ولی اگه یبوست شدید باشه شربت ملین میدن هر چند روز یبار استفاده کنه

و اینکه مارک شیر خشک خیلی مهمه نه اینکه گرون و معروف باشه بلکه به معده و روده بچه بشتزه

نان و بیومیل دادم الان هم آپتامیل میدم شنیدم گیگوز خوبه اما خیلی جاها پرسیدم نداشتن گیر نمیادشما تجر ...

آپتامیل از همش بهتره. دکتر ب پسرم شیاف گلیسیرین دادواسه یبوستش

2810