2777
2789

سلام امیدوارم عالی باشید 

دستور یه کیک فوق العاده خوشمزه رو آوردم چون خودم خیلییییی شیکمو ام و برام مهمه کیک شبیه بیرون بشه مزش هم واقعا شبیه بیرونه و بسیار اسفنجی 

مواد لازم 

تخم مرغ چهار عدد

شکر یک الی یک و نیم لیوان بسته به دلخواه دوست داشته باشید شیرین باشه یا نه 

آرد معمولی چهار لیوان 

نصف لیوان بیشتر روغن مایع تقریبا سه چهارم لیوان

یک لیوان و نیم اب

یک قاشق غذا خوری پر بکینگ پودر 

یک قاشق مربا خوری وانیل 

یه قاشق غذاخوری پر پودر کاکائو 

شکلات آب شده به میزان دلخواه 

قبل دستور بگم من بجای شیر همیشه از آب استفاده میکنم و من چون دوست ندارم زیاد شیرین باشه کیک شکلاتی شکر کم استفاده میکنم 

اول شکر و تخم مرغ و وانیل رو خوب باهم زن دستی یا چنگال هم میزنیم تا کرم رنگ بشه و خوب کشدار بشه بعد آب و روغن رو اضافه میکنیم و کمی هم می‌زنیم بعدش آرد و پودر کاکائو و بکنیگ پودر رو سه بار الک میکنیم البته من بکینگ پودر رو الک نمیکنم و فقط آرد و پودر کاکائو رو سه بار الکی میکنیم و کم کم به مواد اضافه میکنیم دقت کنید کم کم اضافه کنید 

که گوله نشه 

بعد شکلات آب شده رو اضافه میکنیم و کمی هم می‌زنیم در این حین شعله پخش کن رو بزارید رو گاز و حرارت رو زیاد کنید تا شعله پخش کن داغ بشه 

کف قابلمه رو روغن میریزیم در حد سه الی چهار قاشق غذا خوری و مواد رو اضافه میکنیم و چند بار قابلمه رو محکم میکوبیم (نه خلیی محکم😁)زمین تا یکدست بشه مواد و کوتاهی بلندی نداشته باشه کیک بعد از پخت 

بعد روی شعله پخش کن میزاریم و دم کنی میزاریم و حرارت ملایم باشه رو به کم  و به مدت سی الی چهل دقیقه میزاریم بپزه  بعد نیم ساعت تا بیست و پنج دقیقه چک کنید ببینید پخته یا زمان بیشتری نیاز داره چون گاز ها باهم فرق می‌کنه و قابلمه ها هم همینطور

حینی که کیک داره میپزه سس رو درست میکنیم 

اول شکر و پودر کاکائو و وانیل رو قاطی میکنیم باهم بعد آب بهش اضافه میکنیم و حرارت رو روشن میکنیم و هم می‌زنیم تا شکر حل شه بعد با حرارت ملایم میزاریم بجوشه و دیگه هم نمی‌زنیم تا وقتی بجوش بیاد وقتی که جوشید هم می‌زنیم و دوباره میزاریم بجوشه و میاریم پایین تا سرد شده و میزاریم یخچال تا غلیظ شه 

کیک که پخت حتما بزارید از داغی بیفته بعد از قابلمه جدا کنید و برش بدید و سس رو بریزید روی کیک 

خیلی خوشمزه میشه 

نت یاری کنه عکسشو میزارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از برشم ایراد نگیرید که من کیک رو وقتی داغ بود از قابلمه بیرون آوردم و چپ شد و اینطوری شد😁😂 بعدشم ...

🥺🥺چه خوشگل 😋دلم خواست 😂عالی بود⁦❤️⁩

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

فدات بیا برات درست کنم🥰🥰😍😍

🌹⁦❤️⁩😂

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..