سلام امیدوارم عالی باشید
دستور یه کیک فوق العاده خوشمزه رو آوردم چون خودم خیلییییی شیکمو ام و برام مهمه کیک شبیه بیرون بشه مزش هم واقعا شبیه بیرونه و بسیار اسفنجی
مواد لازم
تخم مرغ چهار عدد
شکر یک الی یک و نیم لیوان بسته به دلخواه دوست داشته باشید شیرین باشه یا نه
آرد معمولی چهار لیوان
نصف لیوان بیشتر روغن مایع تقریبا سه چهارم لیوان
یک لیوان و نیم اب
یک قاشق غذا خوری پر بکینگ پودر
یک قاشق مربا خوری وانیل
یه قاشق غذاخوری پر پودر کاکائو
شکلات آب شده به میزان دلخواه
قبل دستور بگم من بجای شیر همیشه از آب استفاده میکنم و من چون دوست ندارم زیاد شیرین باشه کیک شکلاتی شکر کم استفاده میکنم
اول شکر و تخم مرغ و وانیل رو خوب باهم زن دستی یا چنگال هم میزنیم تا کرم رنگ بشه و خوب کشدار بشه بعد آب و روغن رو اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم بعدش آرد و پودر کاکائو و بکنیگ پودر رو سه بار الک میکنیم البته من بکینگ پودر رو الک نمیکنم و فقط آرد و پودر کاکائو رو سه بار الکی میکنیم و کم کم به مواد اضافه میکنیم دقت کنید کم کم اضافه کنید
که گوله نشه
بعد شکلات آب شده رو اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم در این حین شعله پخش کن رو بزارید رو گاز و حرارت رو زیاد کنید تا شعله پخش کن داغ بشه
کف قابلمه رو روغن میریزیم در حد سه الی چهار قاشق غذا خوری و مواد رو اضافه میکنیم و چند بار قابلمه رو محکم میکوبیم (نه خلیی محکم😁)زمین تا یکدست بشه مواد و کوتاهی بلندی نداشته باشه کیک بعد از پخت
بعد روی شعله پخش کن میزاریم و دم کنی میزاریم و حرارت ملایم باشه رو به کم و به مدت سی الی چهل دقیقه میزاریم بپزه بعد نیم ساعت تا بیست و پنج دقیقه چک کنید ببینید پخته یا زمان بیشتری نیاز داره چون گاز ها باهم فرق میکنه و قابلمه ها هم همینطور
حینی که کیک داره میپزه سس رو درست میکنیم
اول شکر و پودر کاکائو و وانیل رو قاطی میکنیم باهم بعد آب بهش اضافه میکنیم و حرارت رو روشن میکنیم و هم میزنیم تا شکر حل شه بعد با حرارت ملایم میزاریم بجوشه و دیگه هم نمیزنیم تا وقتی بجوش بیاد وقتی که جوشید هم میزنیم و دوباره میزاریم بجوشه و میاریم پایین تا سرد شده و میزاریم یخچال تا غلیظ شه
کیک که پخت حتما بزارید از داغی بیفته بعد از قابلمه جدا کنید و برش بدید و سس رو بریزید روی کیک
خیلی خوشمزه میشه
نت یاری کنه عکسشو میزارم