2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی خانمااااا‌بیایییییین

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 21 پست
اورژانسی شایدم بیشتر خوردم الان نازا شدم؟

یه لحظه خودت برو سرچ کن کلا دوبار مجاز به استفاده در سال رو داره

نازا بودن که نه

مشکل هرمونی شدید و بی نظمی قاعدگی میاره که همینا بعدا واسه باردار شدن مشکله

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه لحظه خودت برو سرچ کن کلا دوبار مجاز به استفاده در سال رو دارهنازا بودن که نهمشکل هرمونی شدید و بی ...

۳ ماه پریود نشدم در عوض ماه بعدش ۵ بتر درماه پریود شدم البته الان دیگه اورژانسی استفتده نمیکنم واقعا نازایی نمیاره؟

۳ ماه پریود نشدم در عوض ماه بعدش ۵ بتر درماه پریود شدم البته الان دیگه اورژانسی استفتده نمیکنم واقعا ...

خب هرمونات به هم ریخته همینا نازایی میاره یا دیر باردار شدن رو عزیزم

دیگه نخور برو یه ازمایش هم بده تنظیم کن پریودت رو 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب هرمونات به هم ریخته همینا نازایی میاره یا دیر باردار شدن رو عزیزمدیگه نخور برو یه ازمایش هم بده ت ...

دکتر ویتامینو اینا داده یه چکاپم نوشته دعاکن نازا نشم بدبختیم کمه نازاهم بشم بیچاره میشم

دکتر ویتامینو اینا داده یه چکاپم نوشته دعاکن نازا نشم بدبختیم کمه نازاهم بشم بیچاره میشم

نه نمیشی دیگه نخور قرصو

1
5
10
15
20
25
30
35
40