2777
2789

سلام خوبین شبتون بخیر

من ۲ آبان موعدم بوو همیشه ۳ یا ۴ روز بعد موعد پریود میشم ولی دیشب غیردخولی یکم منی ب واژنم برخورد استرس داشتم دیگ عصر قرص اورژانسی خوردم

حالا سوالم اینه من کی پریود میشم

تجربه مشابه داشتین یک یا دو روز قبل پریود اورژانسی بخورید وچن روز بعدش پری شدین 

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

یه چی بگم ؟لطفا دیگه مراقب باش به پارتنرت هم بگو این قرص اورژانسی بلایی نیست به سر رحم نیاره ماه بعد تو پریودیت میبینی

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه درست بدونم، یک مدت بعد از تخمک گذاری دیگه تخمک از اون لوله فالوپ میگذره و احتمال بارداری کم میشه. تو که اورژانسی هم خوردی. نگران نباش چند روز دیگه فوقش پریود میشی.

یه چی بگم ؟لطفا دیگه مراقب باش به پارتنرت هم بگو این قرص اورژانسی بلایی نیست به سر رحم نیاره ماه بعد ...

میدونه ۱ سال نیمه عقدم کلا شاید یکبار خورده باشم 

من تو‌عقدم‌شوهرمه

خب ربطی نداره

میگم اورژانسی نخور دیگه ممکنه در ماه دو سه بار پریود بشی و پریود با درد زیاد داری 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب ربطی ندارهمیگم اورژانسی نخور دیگه ممکنه در ماه دو سه بار پریود بشی و پریود با درد زیاد داری

من همون یکبار ک خوردم یکبار پریود شدم فقط 

ولی میخوام بدونم‌ الان ک‌وقت پریودم هست کی میشم

من همون یکبار ک خوردم یکبار پریود شدم فقط ولی میخوام بدونم‌ الان ک‌وقت پریودم هست کی میشم

وقت پریودت میشی دیگه اگه پریود منظم داشتی

اما بعضی وقتا منی باعث تاخیر تو پریود هم میشه 

اما چون اورژانسی خوردی نگران بارداری نباش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقت پریودت میشی دیگه اگه پریود منظم داشتیاما بعضی وقتا منی باعث تاخیر تو پریود هم میشه اما چون اورژا ...

الان وقت پریودم ۲ آبان بود 

همیشه ۳ یا ۴ روز بعد موعد پریود میشم

امروز اورژانسی خوردم