2777
2789
عنوان

بوی زننده ماهیچه گوسفندی

380 بازدید | 49 پست

خانوما چجوری بوی زننده ماهیچه گوسفندی رو‌از بین ببرم؟؟

من روش خیس کردن گوشت رو میدونستم ولی اثر نکرد

با پیاز و‌رب و چاشنی تفت شده هم نمیره

الان پختی یا میخوای یپزی؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب حتما خراب بوده..

تازه خریدی؟ گوشت رو

حاجت مامانم 🥺برام خیلی مهمه💚 ۳۰ساله منتظره.                     خواهش میکنم براحاجتش ی صلوات بگید گفتید منو لایک کنید منم براحاجاتتون کوثربخونم😍

بنظرم خیلی خوبه بعدم موقع درست کردنش اول پیازو سرخ کن بعدم گوشت بنداز داخل پیاز بو میره 

گوشت گوسند خیلی خوشمزه🤤🤤🤤🤤🤤🤤😲

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️

اگر اذیتت میکنه بزار قورمه سبزی بوش تا اندازه زیاد میره

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*