_آرام_ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 1315 عنوان بچه ها خواهشاً از سوالم گذر نکنید سی و هفت هفته ام 97 بازدید | 8 پست بچه ها من ۳۷ هفته هستم.بعد تازه سرویس بودم،حین شستن خودم،آب یهو فشارش خیلی خیلی زیاد شد و بهم خورد.دستمال که کشیدم دیدم خون ریزی کردم😭.الان نمیدونم این فشار آسیبی به بچه یا جفت یا کیسه آبم زده یا به این خاطر هست که خیلی وقته رابطه و دخول نداشتم،واژن خشک بوده و این فشار زخمش کرده باشه؟(به دکترم پیام دادم هنوز جواب نداده و بچه هم داره تکون میخوره) 1403/08/04 | 22:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mhds71 عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 984 باید پزشک نظر بده. اینجا گمراهت میکنن. برو بیمارستان چکاپت کنن
melina1345 عضویت: 1403/07/09 تعداد پست: 388 آخ عزیزم خدا کمکت کنه و انشالله اتفاقی واستون نمیفته شاید وقتشه و فردا سزارینت کننکاش واقعا تجربه داشتم و میتونستم راهنماییت کنم اما واست صلوات فرستادم
yashmi عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 2644 شایدزخم شدیبهتره به دکترت بگی ("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
زوزی۷۳ عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 591 برو همون بیمارستانی که با دکتر قرار گذاشتی فقط نزار هی معاینه ات کنن ببینن مشکل از کجاست و برگرد اگر ی موقع هم تجویز به زایمان کردن نترس بچه ۳۷ هفته کامله و داخل دستگاه نمیره فقط تاکید میکنم هی معاینه نکنن که ۱ سانت ۱ سانت باز میشی
jazirehaklili عضویت: 1402/08/20 تعداد پست: 3745 عزیزم تا کیسه آب و جنین فاصله ست. ارتفاع واژن رو بعیده آب طی کرده باشه. اندام تناسلی خارجی صدمه دیده لابد. وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم. دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚♀️🧚♂️🧚🌷