2777
2789

سلام من امسال میخوام کنکور بدم واسه فرهنگیان  رشته ام انسانیه

ولی خیلی استرس دارم سوالات هوش توی ازمون قلم چی همش اشتباه میزنم 

کلا خیلی استرس دارم

چطوری درس خوندی که فرهنگیان مجاز شدی؟؟

سلام من امسال میخوام کنکور بدم واسه فرهنگیان رشته ام انسانیهولی خیلی استرس دارم سوالات هوش توی ازمو ...

دعوت به مصاحبه فرهنگیان بیشتر شانسیه ، امسال خیلیا با تراز بالا دعوت نشدن ، خیلی ها هم با تراز ۳۰۰۰ حتی دعوت شدن

در کل شما تلاش خودتو بکن ، نگران سوالای هوش هم نباش منم کم زدم 😂

فقط ایشالا وقتی دعوت شدی مصاحبه خیلی حجاب و اینارو جدی بگیر عزیزم ، موفق باشی 🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از الان چادر سرت کن همه جا خوبم درس بخون و منابع تخصصی فرهنگیانو درصدشو بالا بزن انشالا میاری

نمیتونم اخه تو محیط کوچیکیم بندازم سرم همه میفهمن برای چی و زیر ابم رو میزنن خانوادمم نمیزارن 

ولی تو پوششم رعایت میکنم 

چشم خیلی ممنونم یکم از هوش میترسم 

تازه شروع کردم به خوندن🥲

میرسد غم های بی پایان به پایان غم مخور🌱✨️

نمیتونم اخه تو محیط کوچیکیم بندازم سرم همه میفهمن برای چی و زیر ابم رو میزنن خانوادمم نمیزارن ولی تو ...

دارم تجربمو میگم اگه چادر نپوشی ممکنه کد بخوری

نتزس هوش کنکور اسون بود من خودم یدونه تست هم از هوش نزدم رفتم کنکور سی درصد زدم😂

دارم تجربمو میگم اگه چادر نپوشی ممکنه کد بخورینتزس هوش کنکور اسون بود من خودم یدونه تست هم از هوش نز ...

لعنت بهشون 

اخه چرا یکارس میکنن از خود واقعیمون دور بشیم 

خیلی خوبه که😍

برام دعا کن خاهر🥲

شما از کی شروع کردی به خوندن

میرسد غم های بی پایان به پایان غم مخور🌱✨️

لعنت بهشون اخه چرا یکارس میکنن از خود واقعیمون دور بشیم خیلی خوبه که😍برام دعا کن خاهر🥲شما از کی شر ...

ببخشید عزیزم دیر جوابتو میدم درخواست میدم اونجا راهنماییت کنم