2777
2789
عنوان

دوستم حسابداری قبول شده خیلی فخر میفروشه

| مشاهده متن کامل بحث + 9353 بازدید | 629 پست
انشالله دکتر بشه بسوزیبری پیشش ویزیت بشی

🤣🤣🤣🤣

بخدا که دلم برات میسوزه 

با اینوه حسابداریم اصلا از حرفت ناراحت نمیشم 

میدونم یلب صافی داری 

از اول تاپیک به این استارتر قلب سیاه هی میگی منو ببخش 

ولش کن خواهر ❤

بخدا قسم من یکی که استارترو از یاد نمیبرم با اون اسم کاربریش

@niniyar_2 استارتر خیلی با ادب بود این ها بهش توهین کردن و عصبی شد خواهشا تعطیل نکنید چون استارتر ب ...

@niniyar5کاربری دوم اسی

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اورده باشی و نرفته باشی اونوقت انتخابت رشته اسکولا و بیکارا باشه ؟شاخ ترین درستون حقوقه که پایین تری ...

همون اسکولاری الان میرن دانشگاه تو هم فقط تو خوابات میبینی که پزشکی آوردی

آخرشم میبینی 

قبول نشدی میری آبیاری گیاهان دریایی 

میخونی اسکول😔🤣

اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد  همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.                       
@niniyar_2 استارتر خیلی با ادب بود این ها بهش توهین کردن و عصبی شد خواهشا تعطیل نکنید چون استارتر ب ...

@ameyeniniyar5     ایشون کاربری دومه اسی هست 

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

همین بخدا پزشک متخصص هم اینقدر خودش را بالا نمیگیره چقدر بده ادم الکی خودش بالا بگیره همه رشته ها ار ...

دقیقا آنقدر به من توهین کرد قشنگ معلومه سوخته بخدا اومده تاپیک های منو خونده دیده رشته انسانی هستم کلی توهین کرده 🤣🤣 بدبخت 

همون اسکولاری الان میرن دانشگاه تو هم فقط تو خوابات میبینی که پزشکی آوردیآخرشم میبینی قبول نشدی میری ...

همین اگر انسانی ها اسکلن به قول استاتر این همه وکیل نابغه قاضی نابغه یا روان شناس داریم یا مدیر داریم که رشتشون انسانی بود

من از فردا میخام شروع کنم و صدمو بزارم به نظرت میرسم تا اردیبهشت یعنی صدمووووو ها

ایشالا به هدفت میرسی ،دوستات اشتباه کردن تورو مسخره کردن و دستت انداختن ،شما مثل اونا نباش مگه نمیگی کارشون بده تو بد نباش،امیدوارم اینجا یه سری از کاربرای عزیز متوجه بشن که اول دوستای شما هدفتو به سخره گرفتن،دوستان ملاحظه کم سنی اسی بکنین راهنماییش کنین نه اینکه بهش هزار تا حرف بار کنین 

2810