حق داره بخنده تلاش کرده رشته خوب آورده شما هم حسادت نکن یا ترک تحصیل کن یا بشین بخون از دوستت هم راه ...
اتفاقا دوستی که انرژی منفی میده و مسخره میکنه بافت افت میشه بنظرم فعلا با کسی در ارتباط نباش و امسال صد خودتو بذار قبول شی
کاربر نازنین و مودب سایت 🎀🫠 یبار اومدم سایت ، میخواستم کامنت یه کاربر حقگو رو لایک کنم نشد ، چون حتما باید ثبت نام میکردم ، موقع عضویت یه اسم الکی زدم همین <بدبخت۰۰۹> ازون به بعد موندگار شدم تو سایت ولی نشد اسم کاربریم عوض کنم 😁🥲
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خب ولی دلیل نمیشه شرته های دیگه را سطح پایین بدونیم از کجا معلوم شاید همونی که رفت حسابداری خوندن در ...
عزیزم باید حداقل آمار و درصد موفقیت رو بسنجیم یا نه😐
اینجا ایرانه
میزان موفقیت در رشته پزشکی بیشتر از مدیریت بازرگانی هست نمیگم در مدیریت بازرگانی صفر هست ولی خب کمتره...
وگرنه بله من شخصی میشناسم حتی دانشگاه نرفته خودش برنامه نویسی رو یادگرفته و الان با ۲۴ سال سن ماهی ۶۰ تومن درآمد داره و خیلی هم تلاش کرد یا یکی رو میشناسم با رشته تغذیه ماهی بالای ۱۰۰ درآمد داره اما باز هم تعداد این افراد کم هست باید جامعه آماری رو سنجید
فقط میخواستن نا امیدت کنن عزیز دلممم😀آدمای اینجوری رو اگه میدونستی با موفقیتت چقدر ممکنه از حسادت بترکن متوقف نمیشدی ۲ برابر تلاش میکردی .
کاربر نازنین و مودب سایت 🎀🫠 یبار اومدم سایت ، میخواستم کامنت یه کاربر حقگو رو لایک کنم نشد ، چون حتما باید ثبت نام میکردم ، موقع عضویت یه اسم الکی زدم همین <بدبخت۰۰۹> ازون به بعد موندگار شدم تو سایت ولی نشد اسم کاربریم عوض کنم 😁🥲