هروقت خواهرم میاد خونمون مدام غیبت خانواده شوهرش میکنه و واقعا واسمون اعصاب نزاشتع ای کاش کمتر میگفت من میرم اتاق دیگه ناراحت میشه خب واقعا یه بار دو بار هر دفعه میاد بحث خواهر شوهر مادر شوهر جاریشه سر و صدای بچش هیچی میگیم بچه س اخه خواهر من خودت چرا اینقد حرف میزنی سر درد گرفتیم والا نمیدونم چطوری بهش بفهمونم که این حرفارو نزنع ای کاش موضوع جدیدتری پیدا میکرد واسه حرف زدن😥🤷♀️
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خب اون دلخوری ها و حرف دلش رو میاد به شما میگه جز خواهر و مادرش کسی رو نداره که بهشون بگه ای کاش به ...
ببین اینجور ادما میان عم و غصه هاشون رو روی آدم خالی میکنن بعد دوباره میرن کار خودشونو میکنن...خواهر من ۲۰ ساله ازدواج کرده همیشه هم اه و ناله داشت از برخوردشون میومد گند میزد به اعصاب ما و خودش رو حسابی خالی میکرد و بعد میرفت دوباره روز از نو روزی از نو ....هنوزم روالش همینه منتها ما دیگه بهش رو نمیدیم ...میره حرف بزنه بحث رو عوض میکنیم یا میگیم حل میشه انشالله...
و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
یعنی هر بار میاد ما گوش شنوا باشیم اون هر جمعه خونه ماس ما خودمون کم بدبختی و درد نداریم😥😥
کلا اینجور ادما فقط میخوان برون ریزی کنن حالشون خوب شه وگرنه نه به نصیحتای بقیه گوش میکنن و نه کاری برای بهتر شدن شرایطشون میکنن ...فقط برون فکنی و برون ریزی
من خودم نامزد دارم هزار بارم دعوامون شده اما زیاد پیش خانوادم درد و دل نمیکنم یا غیبت نمیکنم نمیگم اصلاااااا هیچی بهشون نمیگم ولی دم ب دیقه غیبتشم نمیکنم چون میدونم اخرش میگن جداشو اگه خیلی اذیتی
دقیقا همینه اصلا ب حرفا و نصیحتای ما گوش نمیده فقط ور ور حرف میزنه اخرشم میره خونه خودش
آره ما که ۲۰ سال اعصاب و روانمون سر مشکلات این خواهرم ساییده شد ولی از وقتی که دیگه با سیاست بحث رو عوض میکنیم و نمیذاریم غر بزنه و غیبت کنه دیگه اعصابمون آروم شده