2777
2789
عنوان

چقد حرف مادر شوهر خواهر شوهر جاری

140 بازدید | 15 پست

هروقت خواهرم میاد خونمون مدام غیبت خانواده شوهرش میکنه و واقعا واسمون اعصاب نزاشتع ای کاش کمتر میگفت من میرم اتاق دیگه ناراحت میشه خب واقعا یه بار دو بار هر دفعه میاد بحث خواهر شوهر مادر شوهر جاریشه سر و صدای بچش هیچی میگیم بچه س اخه خواهر من خودت چرا اینقد حرف میزنی سر درد گرفتیم والا نمیدونم چطوری بهش بفهمونم که این حرفارو نزنع ای کاش موضوع جدیدتری پیدا میکرد واسه حرف زدن😥🤷‍♀️

خب اون دلخوری ها و حرف دلش رو میاد به شما میگه 

جز خواهر و مادرش کسی رو نداره که بهشون بگه 

ای کاش به حرف هاش گوش کنید فقط 

من نمیگم نظر بدین یا آتیشش رو تند تر کنید که بدتر بشه 

فقط گوش شنوا باشید براش 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب اون دلخوری ها و حرف دلش رو میاد به شما میگه جز خواهر و مادرش کسی رو نداره که بهشون بگه ای کاش به ...

یعنی هر بار میاد ما گوش شنوا باشیم اون هر جمعه خونه ماس ما خودمون کم بدبختی و درد نداریم😥😥

خب اون دلخوری ها و حرف دلش رو میاد به شما میگه جز خواهر و مادرش کسی رو نداره که بهشون بگه ای کاش به ...

ببین اینجور ادما میان عم و غصه هاشون رو روی آدم خالی میکنن بعد دوباره میرن کار خودشونو میکنن...خواهر من ۲۰ ساله ازدواج کرده همیشه هم اه و ناله داشت از برخوردشون میومد گند میزد به اعصاب ما و خودش رو حسابی خالی میکرد و بعد میرفت دوباره روز از نو روزی از نو ....هنوزم روالش همینه منتها ما دیگه بهش رو نمیدیم ...میره حرف بزنه بحث رو عوض میکنیم یا میگیم حل میشه انشالله...

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
یعنی هر بار میاد ما گوش شنوا باشیم اون هر جمعه خونه ماس ما خودمون کم بدبختی و درد نداریم😥😥

کلا اینجور ادما فقط میخوان برون ریزی کنن حالشون خوب شه وگرنه نه به نصیحتای بقیه گوش میکنن و نه کاری برای بهتر شدن شرایطشون میکنن ...فقط برون فکنی و برون ریزی

متاهل شی میفهمی.بچه میاد آروم شه.تنها جایی ک آرامش داره اونجاست.گناه داره

من خودم نامزد دارم هزار بارم دعوامون شده اما زیاد پیش خانوادم درد و دل نمیکنم یا غیبت نمیکنم نمیگم اصلاااااا هیچی بهشون نمیگم ولی دم ب دیقه غیبتشم نمیکنم چون میدونم اخرش میگن جداشو اگه خیلی اذیتی

کلا اینجور ادما فقط میخوان برون ریزی کنن حالشون خوب شه وگرنه نه به نصیحتای بقیه گوش میکنن و نه کاری ...

دقیقا همینه اصلا ب حرفا و نصیحتای ما گوش نمیده فقط ور ور حرف میزنه اخرشم میره خونه خودش

دقیقا همینه اصلا ب حرفا و نصیحتای ما گوش نمیده فقط ور ور حرف میزنه اخرشم میره خونه خودش

آره ما که ۲۰ سال اعصاب و روانمون سر مشکلات این خواهرم ساییده شد ولی از وقتی که دیگه با سیاست بحث رو عوض میکنیم و نمیذاریم غر بزنه و غیبت کنه دیگه اعصابمون آروم شده

ببین اینجور ادما میان عم و غصه هاشون رو روی آدم خالی میکنن بعد دوباره میرن کار خودشونو میکنن...خواهر ...

آره از این دید نگاه نکرده بودم حق با شماست

آخه خودم واقعا هر چیز که اذیتم کنه رو میرم و به مامانم میگم و راه حلی هم که میده رو هم من هم همسرم انجام میدیم و مشکلمون حل میشه 

ولی به قول شما بعضی ها فقط دنبال وراجی و تخلیه خودشونن

من خودم نامزد دارم هزار بارم دعوامون شده اما زیاد پیش خانوادم درد و دل نمیکنم یا غیبت نمیکنم نمیگم ا ...

خوب کاری میکنی چیزی نمیگی باعث دخالت خانواده ها میشه.خب نشین کنارش برو اتاقت آهنگ گوش بده یا یکبار بگو اگه میخوای از این حرفها بزنی نیا گوشمون رفت

خوب کاری میکنی چیزی نمیگی باعث دخالت خانواده ها میشه.خب نشین کنارش برو اتاقت آهنگ گوش بده یا یکبار ب ...

من سعی میکنم زیاد نشینم کنارش یا میزنم بیرون یا تو اتاقم اوایل زیاد باهاش جور بودم سردرد میگرفتم اینقد غیبت میکرد

2810