2777
2789
عنوان

خواهر زادم هفت سالشه ولی خیلی بی ادبیه حرف های مثبت هجده

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 26 پست
مدرسه می‌ره زمین فوتبال با بچها هم می‌رهمیگم شاید از بچهای دیگه یاد گرفته

به خواهرت بگو کلاسایی که می‌ره حتما باهاش بره ببینه با کیا میگرده 

مدرسه هم به مدیر بگه که نظارت کنن 

خیلی زوده برای بچه تو این سن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید مامانو باباش جلوی شما اینجوری نمیگن پس بچه کوچیک از کی یاد میگیره

ن من میشناسمشون 

خونشون بودم می‌دونم چجورین باباش خیلی آروم و خجالتیه و بیشتر سرکاره خواهرمم تعریف نمیکنم ولی بد دهن نیس

یاس»»»»تمام خواننده های ایرانی🥴
دیده یاد گرفته دیگه لمس کردن که دیگه فقط از باباش میتونه یاد بگیره ندیدم تا حالا بچه ای اینکارو کنه� ...

بخدا نمی‌دونم از کجا یاد گرفته!

تا بغلش میکنم سریع لمست می‌کنه 

منم الکی حواسشو پرت میکنم 

یاس»»»»تمام خواننده های ایرانی🥴
مگه میشه این حرفا بزنه و اونا دعواش نکنن!هزار بار باباش تنبیهش کرده ولی بی فایده بوده

وای😢

این یکم دیگه بزرگتر شه اصلا قابل کنترل نیستا

نمیشه اگه خونشون اجاره ایه عوض کنن که با دوستاش در ارتباط نباشه یا مدرسه عوض کنن..؟ 

همه چیز را برای تو آفریدم و تورا برای خودم❤                      سوره طه 41

روانپزشک اطفال

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ

همیشه مقصر اول و آخر والدین هستند

یه جایی کم گذاشتن

بعد میگن تقصیر جامعه 

خوب روی دوستاش نظارت کنن

من یه زن موفقم که قدر داشته هامو میدونم و برای رسیدن به خواسته هام تلاش میکنم....پیش به سوی خوشبختی

متاسفانه این ی واقعیته ک بچه از جامعه خیلی چیزای بیشتری یاد میگیره تا خانواده!!وباز هم با تأسف چ زود چ دیر این حرفارو یاد میگیره چون ما نمی‌توانیم بچه های مردم رو هم کنترل کنیم 

فقط باید واسش جا بندازید ک چقدر شخصیتش زیر سوال می‌ره در درآینده توی جامعه پذیرفته نمیشه اگ این مدلی باشه

و همینطور باید ی بچه بدونه ک حرف کوچه و خیابون با حرف توی خونه خیلی فرق می‌کنه ،هر حرفی رو توی خونه و جمع خانواده نمیشه زد 

با کتک هم درست نمیشه دیگ ی سنیه ک باید بحث کردن رو یاد بگیره باید با صحبت بهش بفهمونن

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

کنجکاوی های جنسیش به درستی پاسخ داده نشده باید والدینش در مورد تربیت جنسی آموزش ببینن 

فحش دادن چه فحش های مثبت ۱۸ چه انگشتی باید اول منبعش شناسایی و تا جای ممکن کم و حذف بشه 

بعد فحش دادن هاش تا جای ممکن نادیده گرفته بشه یه مدت و تمرکز روی این باشه که بچه رابطه عالی با والدینش داشته باشه و بشه باهاش گفتگو کرد بچه ای که رابطه خوبی با پدر مادر داشته باشه وقتی بفهمه این حرف مامان رو ناراحت می‌کنه دیگه تکرارش نمیکنه  بعد که رابطه خوب شد و بچه فهمید این مسأله ضد ارزش هست و مامان رو ناراحت می‌کنه ولی از سر عادت هست که تکرار می‌کنه دیگه باید باهاش صحبت کرد خرد بچه رو درگیر کرد 

وقتی این حرفو میزنی فکر میکنی طرف مقابل چه احساسی پیدا می‌کنه اگر کسی به تو بگه چه احساسی پیدا می‌کنی ؟ به نظرت اینطوری میتونیم به اون چیزی که میخوایم نزدیک تر بشیم یا وقتی که از کلمه ها استفاده میکنیم ؟ 

تمام مدت هم جایگزین سالم رفتاری بهش آموزش داده بشه چه توی موقعیت های واقعی خشم چه موقعیت های ساختگی 

والدین باید الگوی مناسبی برای موقعیت های خشم بودن رو تمرین کنن  و به بچه نشون بدن مثلا مامان وقتی عصبانی میشه میگه الان عصبانی ام میترسم حرفی بزنم که نباید فعلا با من صحبت نکنید ، باید یه لیوان اب بخورم ، عصبانی ام می‌خوام برم اتاق به سکوت احتیاج دارم و... خلاصه به بچه نشون بدن که چطوری میشه خشم رو سالم منتقل کرد 

بعد باز گفتگو ایجاد کنن ، به نظرت وقتی عصبانی هستیم چطوری میتونیم احساسمون رو به طرف مقابل منتقل کنیم بدون اینکه فحش بدیم ؟  وقتی این کار ها رو والدین انجام داده باشن و بچه توی زندگی اینا رو دیده باشه توی گفتگو می‌تونه یکی شونو انتخاب کنه

بعد هم  بهش منتقل بشه که این حرف ها مناسب نیستن با ارزش های خانواده ما هم خونی ندارن ، آدم های مودب از این کلمه ها استفاده نمیکنن و... 

مهم ترین نکته حذف ورودی های فحش هست و الگوی خوب بودن ، نمیشه بچه هی فحش بشنوه و هی بشنوه و هی بشنوه بعد انتظار داشته باشیم که نگه 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳