2777
2789
عنوان

الهی خبرت بیاد مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 26 پست
من نمی‌خوام بچم مثل خودم کینه بگیره دوست ندارم عقده داشته باشه عقده پدری که باید بالا سر اون باشه ول ...

بذار وقتی بچه دار شدی حواسشو صد میده به بچه
شایدم نده؟ نمیدونم
🤔 ولی اوضاعت خوب نخواهد بود خواهر..من بچه ی آینده ی تقریبا همچین زندگی هستم..البته درنظر بگیر پدر مسئولیت پذیر 

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

راستشاینجور مردا خودشونو مسئول هم زندگی خودشون هم خواهر مادرشون میدوننو اولویت رو میدن به اونامگر ای ...

منم برا همین بچه دار شدم بچسپه به زندگی ولی اشتباه کردم بدتر ولم کرد انگار نه انگار اون بود چقدر اصرار به بچه میکرد باورم نمیشه دکتر به من گفته استراحت کن ولی این به ظاهر مرد اصلا براش مهم نیست خودم بگم کاری بکن می‌کنه ولی اگه جلوش پاشم مبلو بلند کنم نمیگه نکن برات خطر داره لعنت بهش خدایا حقمو ازش بگیر خیلی دلمو شکوند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بذار وقتی بچه دار شدی حواسشو صد میده به بچهشایدم نده؟ نمیدونم🤔 ولی اوضاعت خوب نخواهد بود خواهر..من ...

تا یه ماه دیگه صبر میکنم اگه اینجوری بود میرم کلا من شرایط طلاق دارم هم شاغلم هم خانواده حمایتگر دارم 

شوهر منم همینه من مشکل قلبی دارم بارها حالم بده میشه وقتی به خودم میام میبینی تو اینستاگرام کلیپ نگ ...

من نمی‌دونم اینا آدم نیستن دلشون از،چیع منم جلوش سرفه میکنم میگم الانه که دل و رودم بیاد بیرون سرشو از تو گوشیش در نمیاره بگه چت شد حدااقل بخاطر خودم نه بخاطر بچه ای که تو شکممه واقعا دارم گریه میکنم خیلی ناراحتم 

2805
تا یه ماه دیگه صبر میکنم اگه اینجوری بود میرم کلا من شرایط طلاق دارم هم شاغلم هم خانواده حمایتگر دار ...

خب پس برو
چرا موندی؟

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

من نمی‌دونم اینا آدم نیستن دلشون از،چیع منم جلوش سرفه میکنم میگم الانه که دل و رودم بیاد بیرون سرشو ...

پس هنوز برخورد نداشتی
مامان من حامله بود..خواهرم خیلی کوچیک بود رفته بود حموم
خواهرم رفته بود بابامو اذیت کرده بود چون خواب بود
اینم اومده بود خواهرمو برداشته بود پرت کرده بود تو صورت مامانم که بچه اتو جمع کن
😏😂 

من نمی‌دونم اینا آدم نیستن دلشون از،چیع منم جلوش سرفه میکنم میگم الانه که دل و رودم بیاد بیرون سرشو ...

آخ خدا فقط  وقتی بهمون نیاز دارن هستم کارشون تموم شد این یه دستمال کثیف پرتمون میکنم کنار

خب پس بروچرا موندی؟

دوسش داشتم بعد واقعا اینجوری نبود قبلا نصف شب یهو بیدارم میکرد می‌گفت حس میکردم اصلا نفس نمی‌کشی ترسیدم طوریت باشه یا یکم سرفه میکردم سریع با یه لیوان آب میومد بالا سرم تا من نمی‌خوابیدم نمیخوابید  الان چند ماهه اینجوری شده گفتم خیلی بچه میخواد چون بچه نمیارم (چون بچه ننه بود بچه دار نمی‌شدم) اینجوری دلش به زندگی نیست چند ماه اقدام کردیم تا حامله شدم گفتم حامله بشم دیگه دوباره میشه اون آدم قبل ولی نه اصلااا اشتباه کردم 

پس هنوز برخورد نداشتیمامان من حامله بود..خواهرم خیلی کوچیک بود رفته بود حمومخواهرم رفته بود بابامو ا ...

من اینجوری نبود بابامم اونقدر بع ما و مامانم محبت میکرد همیشه میگفتم پدر و شوهر ظالم فقط تو فیلماست 

دوسش داشتم بعد واقعا اینجوری نبود قبلا نصف شب یهو بیدارم میکرد می‌گفت حس میکردم اصلا نفس نمی‌کشی ترس ...

با خانواده ات مشورت کن

من اینجوری نبود بابامم اونقدر بع ما و مامانم محبت میکرد همیشه میگفتم پدر و شوهر ظالم فقط تو فیلماست

🤯🤯