2777
2789
عنوان

الهی خبرت بیاد مرد

290 بازدید | 26 پست

تو تاپیک قبلیام هست دلیلش نمی‌دونم خیلی حساس شدم یا واقعا حق دارم هر کاری هم میکنم درست نمیشه خودمم نمیتونم بیخیال باشم وقتی من تنها و مریضم اون می‌ره پیش مادرش خواهرش و صدای قهقهشون تا اینجا میاد 

الهی خبرت بیاد مرد که دیگه اینقدر غصه ام ندی 

عین یکی که خوب میشناسم
😂 درست بشو نیست خودتو دق نده.. بچه هم بیاد درست نمیشه

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

مسئولیت پذیر نیست

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
گول خوردم حامله شدم گفت درست میشه بدتررر رهام کرد لعنتی بی چشم و رو

اره
ولی ممکنه عاشقانه بچه رو دوست داشته باشه ها
ولی تو رو میگه نه نه

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

مسئولیت پذیر نیست

مسوولیت پذیر هست در قبال خواهر و مادرش انگار حس میکنه مسول زندگی اوناست نه من با اینکه خواهرش شوهر دارع این همش می‌ره کارای اونو می‌کنه ولی من نه 

مسوولیت پذیر هست در قبال خواهر و مادرش انگار حس میکنه مسول زندگی اوناست نه من با اینکه خواهرش شوهر د ...

شوهرتون چقدر بابای منه
😑 البته این اواخر دیگه خودش هم خسته شد عمه هام اونو برای کار فقط میخوان ، دیگه زیر بار نرفت
ولی اوایل خودشو مسئول زندگیشون میدید
با مامانم هم همین رفتارو داشت

شوهرتون چقدر بابای منه😑 البته این اواخر دیگه خودش هم خسته شد عمه هام اونو برای کار فقط میخوان ، دیگ ...

نمی‌دونم اینا چجوری بزرگ شدن چی تو گوششون خوندن که خیال میکنن مسول زندگی مادر خواهر هستن ولی زن و بچه نه

اگه اینجوری باشه داغ دیدن بچه رو به دلش میزارم

فکر میکنی
بچه ات میشه سنگ صبورت..مایه زندگی و امیدت

فکر میکنیبچه ات میشه سنگ صبورت..مایه زندگی و امیدت

من نمی‌خوام بچم مثل خودم کینه بگیره دوست ندارم عقده داشته باشه عقده پدری که باید بالا سر اون باشه ولی بالا سر زندگی خواهر مادرشه

نمی‌دونم اینا چجوری بزرگ شدن چی تو گوششون خوندن که خیال میکنن مسول زندگی مادر خواهر هستن ولی زن و بچ ...

راستش
اینجور مردا خودشونو مسئول هم زندگی خودشون هم خواهر مادرشون میدونن
و اولویت رو میدن به اونا
مگر اینکه بچه دار بشن
بعد بخاطر بچه زندگی خودشونو جمع میکنن

کلا برنامه بابای منم بچه دار شدن و هدف بچه هاش بود
وگرنه اگر میفهمید خودش یا مادرم نازا هستن، سه طلاقه اش میکرد

2810