2777
2789
عنوان

شوهرم گفت پول خودمه باید از تو اجازه بگیرم واسه خرج کردنش

| مشاهده متن کامل بحث + 1489 بازدید | 63 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وجدانن راست میگهمنم واسه بچه فامیلمون خرید میکنم و نامزدم چیزی نمیگهچون چیزی بگه خودش میدونه قراره چ ...

پس زندگی مشترک ب چ دردی میخوره ؟؟؟؟

شما برا خودت بگی دوس دارم اونم بگه ک زندگی ۴ روزم دوام‌نمیاره 

تو زندگی مشترک من نداریم ما داریم 

2805

تورو خدا اینطوری نگین من داداشام همیشه میان خونه بابام منم مجردم بابام وضع آن چنان خوبی نداره مجبوریم خودمون کمتر بخوریم بپوشیم که اونا آخر هفته ها میان حداقل غذای خوبی بزاریم رو سفره ،خونشونم سالی ی بار نمیریم ماشالله وضعشونم عالیه گهگاهی میان میوه یا مرغی میخرن زناشون اخم میکنن واقعا خدارو خوش نمیاد بعضیا وجدان ندارن ،منظورم شما نیستین که تاپیک زدین

اینایی ک کامنت گذاشتن ب تو چ پول خودشه نباید دخالت کنی همونایی ان ک شوهرشون ی ساقه طلایی واس بچه خوا ...

دقیقا حق گفتی 

زندگی مشترک کار من پول من نداره باید چ زن چ مرد برا خرید باهم مشورت کنن 

همینا ی شکلات شوهره برا کسی بخره فرداش تو دادگاه نشستن 

منم به شوهرم گفتم تویی که ادعای پولت میشه ، تو در قبال اینکه من شغلم کنار گذاشتم ،موندم سر زندگی .بچه داری میکنم ، هم زن خونه ام هم مرد خونه، هم مادرم هم پدر ، کوچکتربن نیاز تو زندگیم خودم باید برم فراهم کنم ، گفتم تو چون من سر زندگی موندم و زندگی رو جمع میکنم میتونی بری یه هفته نباشی که پول دراری ،من تحمل میکنم که پول بیاد تو زندیگم رفاه داشته باشم نه اینکه تحمل کنم بری پول دراری واسه بقیه خرج کنی ،من نمیگم دست خالی بریم خونه کسی ،هیچ وقت این حرکت رو تو زندگیم نزدم ،ولی حد و حدود داره ، نمیشه خودتو بکشی واسه طرف چون دلش برا بچت تنگ شده

تورو خدا اینطوری نگین من داداشام همیشه میان خونه بابام منم مجردم بابام وضع آن چنان خوبی نداره مجبوری ...

خب شرایط شما فرق داره 

بعدم شوهره اسی با زنش بد حرف زده میتونست قانع کنه زنشو بگه توان خرید ندارن خودمونم میخوایم بخوریم نه بگه ب تو ربطی نداره 

پس زندگی مشترک ب چ دردی میخوره ؟؟؟؟شما برا خودت بگی دوس دارم اونم بگه ک زندگی ۴ روزم دوام‌نمیاره تو ...

مگه من خرج خونه رو قراره بدم؟

پول خودمه دوس دارم هر جوری بخوام خرج کنم

البته نه واسه چیزای الکی ها

ولی در کل بخوای چن تا پاستیل خارجی بگیری و چن تا پفک راحت یه ملیون میشه

حتی به خودشون زحمت ندادن  دلش تنگ شده بیاد خونمون بچه رو ببینه ،باید ببریم خدمتشون 

بخدا دو هفته پیش پولمون رو نمیدادن پول تو حساب نداشتیم 

من خوردم زمین سه تا انگشتام کبود شدن و ورم کردن از شدت درد مسکن میخوردم فقط ،  نرفتم عکس بگیرم از پام چون مقداری که داشتم گذاشتم واسه شیر و پوشک بچم 

بعد این اینجور رفتار میکنه 

اینایی ک کامنت گذاشتن ب تو چ پول خودشه نباید دخالت کنی همونایی ان ک شوهرشون ی ساقه طلایی واس بچه خوا ...

ما عین تو بی شخصیت نیستیم 

اصلا همچنین تمثیلی رو تا حالا نشنیده بودم 

ماشالا تجربه داری زیاااد

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد   https://harfeto.timefriend.net/17222851450537
حتی به خودشون زحمت ندادن دلش تنگ شده بیاد خونمون بچه رو ببینه ،باید ببریم خدمتشون بخدا دو هفته پیش ...

شماام اینا برات بشه تجربه 

الکی خودتو قربانی نکن 

اینکه همسرت خرید کرده عیبی نداره ولی میتونست با نطر زنش بخره دلش زنشم بدست بیاره 

2810