2777
2789
عنوان

شوهرم گفت پول خودمه باید از تو اجازه بگیرم واسه خرج کردنش

| مشاهده متن کامل بحث + 1489 بازدید | 63 پست
درسته بیشتر مشکلات ما از همین سوتفاهم ها و تند صحبت کردنمونه

خدا شاهده من قبل جداییم کارایی کردم ک قسم میخورم هیچ عروسی انجام نداده ولی اونا جواب محبت منو جور دیگ دادن.

خود همسرم میگفت ول کن براشون کاری نکن من هی میگفتم گناه دارن عب نداره مادر پدرن ولی بعدش فهمیدن ذات خودشو بهتر میشناخت .

عروسای شماام اشتباه میکنن میریزن میخورن میپاشن حالا خریدم کنن مگ چی میشه چشم نظر تنگن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تورو خدا اینطوری نگین من داداشام همیشه میان خونه بابام منم مجردم بابام وضع آن چنان خوبی نداره مجبوری ...

من هیچ وقت دست خالی خونه کسی نمیرم ، ولی منظورم اینه آدم فکر کنه ،حداقل چیز به درد بخوری بخره ،تعادل باید داشته باشی 

همین ظهرش رفتیم خونه باباش ،مرغ و ماست و سیب زمین و پیاز و میوه و ظرف یکبار مصرف و هرچی که بگی خریدیم بریدم،با اینکه وضع باباش خیلی هم خوبه ، شوهر من فقط بولهوسه، اصلا یه ریال پس امداز نداره ، از همه بیشتر خرج میکنه با اینکه وضعمون از بقیه خواهر برادرا ضعیف تره

2805

عزیزم خیلی زندگی روسخت نگیر.من توهمچین موقعیت هایی چیزی نمیگم چون میدونم به غیرازاینکه شخصیتم کوچیک بشه چیزدیگه ای نصیبم نمیشه.....

حالاهمسرشماذوق داشته رفته یک پول ناچیزی واسه عزیزانش خرج کرده چه اشکالی داره.منم توهمین شرایط شمابودم وقتی بچه های جاریم کوچیک بودن همیشه همسرم هم بهشون پول میدادهم کلی خوراکی میخرید واسشون.منم وقتی میدیدم طفلی هاوچقدرخوشحال میشن ذوق میکردم ازکارهمسرم....

اینومطمئن باش خدااین کارهمسرت روبی جواب نمیذاره وبرکتش چندبرابربه زندگیتون برمیگرده شک نکن.....

خدا شاهده من قبل جداییم کارایی کردم ک قسم میخورم هیچ عروسی انجام نداده ولی اونا جواب محبت منو جور دی ...

من گاهی اوقات زنگ میزنن که میایم می بینی دستمون خالیه مامانم میگه ی غذای ساده درست کنیم میگم نه برو از سوپر سرکوچه بیار پولشو میدیم بعدا هی  ،موقعی هم بریم خونشون بابام میوه و مرغ و پول برا بچه هاشون جور میکنه بعد میریم میگه گناه دارن قسط و وام دارن .نمیدونم بعضیا قدر آدمای درست رو نمیدونن امیدوارم در آینده خدا برای شما هم  بهترینا رو رقم بزنه عزیزم

من هیچ وقت دست خالی خونه کسی نمیرم ، ولی منظورم اینه آدم فکر کنه ،حداقل چیز به درد بخوری بخره ،تعادل ...

عزیزم شما باید هدف برا خودتون تعیین کنید که پولی دستش نمونه خرج کنه وسیله خونه طلا ماشین زمین ،ی کاری باید بکنید

ما عین تو بی شخصیت نیستیم اصلا همچنین تمثیلی رو تا حالا نشنیده بودم ماشالا تجربه داری زیاااد

@niniyar_3    

@niniyar_5    جمع کنید این بیشعورا رو،هر کسی بقیه رو همون جور ک خودش هست میبینه توام یاد بگیر تو نظری ک ب تو مربوط نیست دخالت نکنی،

قسط خیلی زیادی داریم ، فکرشو بکن قرض میکنه که خرج کنه واسه بقیه ،بگه من خوبم ،که اعتنا بهش بذارن

سخته اینجوری..

الهی خدا به دلت آرامش بده عزیزم 

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..

2810