2777
2789

پسرم سه ماه و نیمشه‌. شیرم خیلی زیاده. در حدی که هیچ وقت بچه نمیتونه سینه‌مو خالی کنه و اگه یک ساعت نخوره بعدش خیلی پرفشار میشه و موقع شیر خوردن اذیت میشه. واسه همین مجبورم هر روز بدوشمشون. شما با شیرهای دوشیده شده چی کار میکردین؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نی نی تپله؟

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

😂اش درست کن بخور

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
درکل میتوانی داخل لیوان فرانسوی سربسته فریزکنی.وقتی ۶ماهش شدداخل حریره بریزی.یاداخل کره سیب زمینی

شر فریز شده ۳ ماه میشه نگهداری کرد

چیکار میکنی شیرت زیاد شده

هیچی. اتفاقا یه ماه اول شیرم کم بود به زور شیرافزا یکم شیر داشتم. فقط ناامید نشدم و بچه رو شیرخشکی نکردم انقدر بهش شیر دادم و دوشیدم که دیگه شکر خدا راه افتاد.

2810