یکساله عقدیم. برای خونه رفتیم فرش پسند کردیم و ما رسممونه دختر یه قالی ۱۲ متری میگیره و آشپزخونه رو گلیم میکنه و اتاق خواب هم گلیم میکنه. شوهرم گفت مادرم گفته عروس باید ۲ تا قالی ۱۲ متری بده و زن داداشمم دو تا ۱۲ متری داشته. خونواده منم گفتن باشه. بعد خونه ما جوریه که قالی ۱۵ متری واسش بهتره ولی خب قیمت قالی ۱۵ متری بیشتره. به شوهرم گفتم خب سه تا ۳ متری بگیریم با ۶م و قیمتش نصف نصف کنیم چون خونواده منم نمیتونن بیشتر یا ربع سکه زیر لفظیمو بفروشیم خودمو مابقیشو بدیم. شوهرم گفت تو چیکار به اینا داری خود پدر مادرا تصمیم میگیرن. روز بعدش که من به شوهرم گفتم میرم حمام و آرایشگاه دیدم شوهرم یکساعت بعد زنگ زده ولی من حمام بودم. مادرشوهرم به مادرم زنگ زده من به همراه پسرم و دخترم اومدیم یه دونه قالی برمیدارم و دیگه هیچی به مادرم نگفته شما چند متری برمیدارین و هیچ مشورتی نکرده و نگفته شما هم بیاین با هم بگیریم و ببریم . بعد مادرشوهرم زنگ منم زده من آرایشگاه بودم متوجه نشدم
همینجوری پولدار شدن دیگه😂 اینا بدترین ظلم و در حق خودشون دارن میکنن اینکه آدم حواسش به دخل و خرجش ب ...
برای خودشون خوب خرج میکنن ها همه دنیا و چرخیدن از اروپا بگیر ب همه جا بهترین رستورانا دوتایی میرم زن و شوهر اما ی بار مارو رستوران دعوت نکردن خدایی خودت بودی ازشون توقع نداشتی میدونی ی حس بدی ب آدم میده 😐
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اسی تو هم یه ۱۵ متری بخر بعدشمبزنگ شوهرت بگو خواشتین برین اون یکی ۱۵ متری را بخرنی بگو تا نصف هزینه اش رو بزنم کارت نصف نصف
« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️ 💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
یخچال و لباسشویی و ظرف شویی و گاز و فرش و بقیه چیزا بعدم عزیزم ما در حد ی جهاز معمولی نمیدیم در حد ی ...
زحمت کشیدین خوب لباسشویی ظرفشویی سولاردام جاروبرقی و ظرف و تلویزیون اینا هم ما مارک عالی و لوکس بوش و الجی و سامسونگ و میدیم بازم باید بقیه اش هم بدیم کار خیلی سختی نمیکنین تازه طرف ما ممکنه سرویس چوب هم طرف قبول نکنه
اخه ما اصلا از این چیزا نداریم و همه جهازو خونواده دختر میده اینکه تو یکی بده من یکی ما خیلی بدمیدون ...
خود سرویس کامل چوب اگه استیل باشه کم نیستا ...با نهارخوری و متعلقاتش ....تلویزیون اینچ بالا .لوازم صوتی تصویری بخوای خوبشو بخری خیلیه بازم .....شوهر منم همینارو خریدن سرویس سلطنتی و نهارخوری و تخت خواب و متعلقاتش با یه قالی ابریشم دیواری و یه فرش دستی .با تلویزیون و صوتی تصویری ...همینام کم نیست که بخوایم بگیم همشو خودمون خریدیم..سرویس چوب خودش دنیا پولشه....نمیشه گفت پس جهازو همشو خودمون دادیم ..یجورایی نصف نصف میشه ...
کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمیخواد بترسونت یا آسیب برسونه ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت هم بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران میکنه واست ، اون موقع است که گره ای که تو زندگیت داری بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤