2777
2789

خیلی اعصابم خرابه بچه دارشدن تا حدی دست خود ادمه اما اگه خدا نخاد بده یا بخاد بده نمیتونی باهزار روش جلوگیری بچه دار نشی و با دوا و درمان بچه دار شی دست خداس اما تویی ک بچه داری و خب جدا میشی بشو چرا دوباره ازدواج میکنی ازدواج اگه خوب بود باهمون اولی میموندی دوستم خودش ی بچه داره ی بچه هم شوهرش داره صبح تا شب با بچه خودش ب گشت و گذار بچه شوهرشو تک و تنها میذاره تو خونه بدون غذا از صبح تا شب کتکش میزنه دیوونش کرده همش ۶سالشه خب چرا این مرتیکه الاغ ازدواج کرده ک بچه بی زبون بیوفته زیر دست این حیوون  دیگه همه میدونن زن بابای خوب خیلی کم وجود داره توروخدا ی ذره مسولیت حالیتون باشه از ازدواج چ خیری دیدید ک ده بار ده بار شوهر میکنید و زن میگیرید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازدواج مجدد بعد جدایی حق هرقدر و مادریه

این بیعرضگی مرد بود که ثابت شد نه ازدواج اول تونست برای بچش پدری کنه زندگیش حفظ کنه نه دومی تونست زن دومش مدیریت کنه 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 

آدم بعد از یه انتخاب اشتباه مستحق اینکه دوباره با فرد مناسبی آشنا بشه و برای خودش و همچنین خانواده اش آرامش فراهم کنه هست، اما اینکه یه نفر مدام انتخاب اشتباه بکنه دیگه واقعا معذرت می‌خوام آدم احمقیه

کوه با نخستین سنگ‌ها آغاز می‌شودو، انسان با نخستین درد. ✍🏻شاملو
بنظرم به پدره اون بچه یه جوری برسون که داره این رفتاراباهاش میشه

اینجور زنها اتفاقا میبینی شوهره واسش جونشم میده

فقط این وسط بچه طفلی بدبخت شده

حالا اگه زنه مهربون بود شوهره اصلا نمیدید

پشت هر کاربری یه قلب هست❤
بنظرم به پدره اون بچه یه جوری برسون که داره این رفتاراباهاش میشه

اون مرد میدونه داره باهاش زندگی میکنه و جلو چشمش دیگه مه رسوندنی اخه خودش بچه براش مهم نیست

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 

الان میخورنت اینحا

من کاملا موافقم که زنان و مردانی مه اختلاف دارن و بچه میارن از خودخواهیه چون میخوان طعم پدر مادر شدن رو بچشن...وقتی جدا میشن باز بخاطر خودخواهی و الویت بودن خودشون حدا میشن و عیچکدوم از موضع خودش کوتاه نمیاد....و وقتی محدد ازدواح میکنن باز هم از سر خودخواهیه برای نیاز جن.سی و ارامش خودشون

اون بچه فقط تباه شده ...بدبخت اون بچه فلک زده

طلاق گرفتین مثل ادمیزاد دست بزنید رو زانوهاتون بلند شید زندگیتون رو تنهایی بسازید تا یچه تون مستقل بشه بعد برین اغوش زن و مرد دیگه

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

2810