2777
2789
نه تازه جوونهحتی یه زره هم بچه نیست؟

بستگی به حس خود طرف داره. من ۳۸ ام و حس ام مثل یه ۲۵ ساله ست. 

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عمر طبیعی یه انسان رو اگه ۷۰درنظر بگیریم ۳۸ ساله بیشتر از نصفشو رد کرده 

اگه ۳۸ساله بچه است می میخاد نوجوون و جوون و میانسالو…بشه؟

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... 

آره اگه عقل نداشته باشه کوچیکه 

خواهرشوهرم متولد ۶۸ اما عقلش صفره تاپیک آخرمو بخون متوجه میشی

اگه دیدی جوابتو ندادم بدون نخواستم دیگه هم کلام بشم خودت شعور داشته باش برو... اگه نداری هم بمون هی بگو تا جان به جان آفرین تسلیم کنی  💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 من یه دهه هشتادی قوی ام💪💪 تلاش کردن اولین قانون منه😎😎 دانشجوی حقوقم، دوستی ندارم چون بودنشون باعث پس رفتم میشه، یدونه رفیق فاب دارم که اونم دانشجوی علوم‌ تربیتیه🥲 برای موفق بودنم دعا کنید گوگولیا😍😍

مامان من ۳۸ سالش بود داماد دار شد 

کجا بچه هست آخه 

من ۳۸ ساله بشم بچم کلاس چهارم میشه با اینکه هشت سال بعد ازدواج بچه آوردم 

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حالا اگر میپرسید سن ش زیاده؟ همه میگفتن نهههه اول بچگیشه ۳۸ سنی نیست. فامیل ما ۴۸ تاااازه ازدواج کرد ...

۳۸برای ازدواج زیاد نیست 

ولی خدایی بچه هم نیست!!!!!!

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... 
خب مادرشما کودک همسر بوده عزیزم

آدم ۲۰ ساله کودکه‌ 

مامان من ۱۹ ازدواج کرده ۲۰ سالش بوده من اومدم دنیا 

پدرمم همش ۲۱.۲۲ سالش بوده 

این کجاش کودک همسر یه فقط یه چیزی یاد گرفتین

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

من۲۸ سالمه اما انقد روحیه وکودک درونم فعاله که فک میکنم تازه ۱۸ ساله شدم ،حتی۸۰ سالمم بشه همینم چون همسرمم همیشه دخترکوچولو صدام می‌کنه ،برا همین درگیر عدد نباش مهم احساسیه که داری

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡