2777
2789

میخاد عقد کنه برادرشوعرم پولش کمه چون رفته سرویس طلا گرون و ستگین برداشته مادرشوهرم همش میگه کسی نیست پول بهش بده جشنش را بگیره ما خودمون قسطتمون عقبه چکا همسرم مونده نزدیک برگشته 

موقع عقد همسرم ماشین فروخت تا عروسی کردیم 

امشب بردارشوعرم میگفت چه کاریه برم نصف پول لباس عروس بدم کرایه کنه خب بخرم براش یعد گفت کاش پول داشتم میخریدم واسش مادرشوعرم گفت کسی نداره کمکش کنه دلم میخاست بزنم دهنش.برگشت گفت همه داداشات باید کمک کنن.

من میدونم دوتای دیگه هیچی نمیزارن کف دست برادرشوهرم چی به همسرم بگم گول حرفاشون زا نخوره؟

همین مادرشوعر عفریتم موقع عقدم کلی براخودش از پول همسرم خرید کرد الان موش شده

جان جانانم💗💕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهش بگو عزیزم خانوادتن برای من مهم نیست ولی خودت چشماتو باز کن داداشت سرویس رو بفروشه نیمست بگیره و وام بگیرن 

من و تو کی کمکمون کرد؟ 

هروقت دیدی داداشات واقعا کمک کردن توام اگر داشتی کمک کن بازم ازنظرمن غلطه چون کسی دست منو تورو نگرفت 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
بهش بگو عزیزم خانوادتن برای من مهم نیست ولی خودت چشماتو باز کن داداشت سرویس رو بفروشه نیمست بگیره و ...

یعنیا یه ریخت و پاشایی میکرد همین مادرشوهرم که حد و حساب نداشت برای عقد من حالا حسابگر شده ولی نمیخاد از خرید عروسش کم کنه 

جان جانانم💗💕

یعنیا یه ریخت و پاشایی میکرد همین مادرشوهرم که حد و حساب نداشت برای عقد من حالا حسابگر شده ولی نمیخا ...

اصلا همچین حرفایی زدن باز ب شوهرت بگو بیا بریم فلان جا یا بکشش. تو حیاطی جایی 

بالاخره ازاونجا ببرش و اصلا نزار پول. بده اصلاااا

اصلا همچین حرفایی زدن باز ب شوهرت بگو بیا بریم فلان جا یا بکشش. تو حیاطی جایی بالاخره ازاونجا ببرش و ...

منظور مادرشوهرم اینه قبل از عقد بهش کمک مالی بکنیم خیلی وارده

جان جانانم💗💕

منظور مادرشوهرم اینه قبل از عقد بهش کمک مالی بکنیم خیلی وارده

توام شوهرتو بپز یا پولا رو بریز تو ی کارت دیگ کارتشم بشکن بنداز دور