2777
2789

مدرسم شاهده

بجز دوتا از معلمامون بقیه بدرد نمیخورن ینی واقعا افتضاحن میریم سر کلاس میخوابیم با اینکه شاگرد درسخونیم 

من همیشه خودم درسامو میخوندم الانم همینم

مشاورم گفت مدرستو عوض کن ولی خب مامانم کلی دادو بیداد راه انداخت نمیتونم عوض کنم...

تا ۲ونیم مدرسم هرروز تا میام خونه هما انرژیم تموم شده وقت تست زدن ندارم مشاورم از دستم شاکیه

مشاورم گفت بگو میخوای المپیاد ثبت نام کنی مدرسه رو بپیچون چون خودن میتونی بهتر بخونی 

از طرفیم برا نمره مستم ام نمیدونم چیکار کنم

مث چی گیر کردیم تو گل...

برای درسای تخصصی هم کلاس آنلاین خریدم*عمومیا هم کناب دارم 

بگین چیکار کنم تروخدا فکر کنیم خواهرتون یازدهمم تجربی 😭😭 نمیگم که کامل نرم مدرسه بعضی روزا نرم

یا برم امتحان بدم بیام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم یازدهم نیازی نیست مدرسه نری. بیشتر سال کنکور نرفتنت صلاحه. به حرف من اعتماد کن الان اگه نری بی ...

من پارسالم میرفتم خودم خوندم درکل معلمای مدرسم تاثیری نداشتن رو نمره هام

ببین 

فکر اینکه مدرسه نری رو از سرت بیرون کن

یسری روزا حالا به بهونه مریضی غیبت کن

ولی اینکه نری

فک نکن به سودته

مشاور کنکورا زیاد حالشون خوش نیست

از قدیم میگفتن مدرسه نرید

دیگ حالیشون نیست الان مثل قدیم نیست ک طرف سوم دبیرستان دیپلم بگیره اگرم تجدیدی داشت سال چهارم ک برای کنکور میخونه اونارم وقت داره پاس کنه

شما اگر تجدید بیاری سال اخرت

هرچیییی هم قبول شی 

دانشگاه رو نمیتونی بری چراکه حدااااقل مدرک رو نداری 

حالا ک تاثیر معدل انقدررررر رفته بالا

میخوای بشینی خونه

باز سالی ک من کنکور دادم اصلا معدل تاثیری نداشت

صرفا تاثیر مثبت بود

دقیقا بچه هایی ک مدرسه کلا نیومدن و چقدرم پول داده بودن از طرف یه موسسه با غیرانتفاعی هماهنگ کرده بودن اینا نیان مدرسه

همشون همون دیپلمم نگرفتن😐😂

اینده اته شوخی نیستباهاشون صحبت کنبگو هرچقدرم خرج کنید نتیجه اش همرو میشوره می‌بره

میگن دوره ازمون مدارس خوب

نمیدونم کی تو گوششون چی خونده انقدر بدبینن نسبت به همه چی

دیشب تا ۲و۳ شب دعوامون بود سر مدرسه 

ببین فکر اینکه مدرسه نری رو از سرت بیرون کنیسری روزا حالا به بهونه مریضی غیبت کنولی اینکه نریفک نکن ...

یعنی حتی اگه نمره نهایی فرد بالا باشه ولی سالیانه ش زیر ده بشه دیپلم نمیگیره درسته؟

ای وای من.دروس اختصاصیتو خودت خونده بودی؟ اونا رو چند شدی؟؟؟؟

اونارو هم خودم خوندم کلاس بیرونم نمیرفتم 

شیمی ۱۷ونبم ریاضی ۱۳ونیم فیزیک ۱۳ زیست ۱۴

این نمره های منیه که نوبت اول بیست بودم...

اونارو هم خودم خوندم کلاس بیرونم نمیرفتم شیمی ۱۷ونبم ریاضی ۱۳ونیم فیزیک ۱۳ زیست ۱۴این نمره های منیه ...

عزیزم الان من متوجه نشدم نمراتی که گرفتی خودت دروسش رو خوندی بودی یا با مدرسه پیش می رفتی دقیق بهم بگو

2810