2777
2789
میگن دوره ازمون مدارس خوبنمیدونم کی تو گوششون چی خونده انقدر بدبینن نسبت به همه چیدیشب تا ۲و۳ شب دعو ...

مدرسه غیرانتفاعی میری مدرسه کنکور کدVIP نهایتا ۶۰ پول کلاسشه مشاور نهایتا ۱۸ اگه شهرتون بزرگه قطعا هست تحقیق کن

ولی دیگه همه چیش دست خودته همه چیش خواستی نمیری ولی معمولا دبیراش اینقدر خوبه که میری

باهاشون صحبت کن ایندته کوتاه نیا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی حتی اگه نمره نهایی فرد بالا باشه ولی سالیانه ش زیر ده بشه دیپلم نمیگیره درسته؟

نمره سالیانه زیر ۱۰

ک طرف چجوری نمره بالا گرفته باشه

جور در نمیاد

برگه باید قبول شده باشه

مثلا زیست قبول شده 

و اینکه سالیانه بالا ۱۰ عه

باز شاید الان قوانین تغیری کرده

اینو حتما بخونید

ولی دارم میگم

سر دیپلم

خیلیاااااا میمونن و دانشگاه رو هم از دست میدن

مشاورا هم خیلی متاسفانه دری وری میگن یسریشون....

دانشگاه ازادی ک اینهمه میگن پول میخواد فقط فلان و...

من قبولیش بودم

۱ درس شهریور قبول شدم دیپلمم افتاد شهریور

سر همون چک کردن مدارک یارو گواهی دیپلم رو دید

گفت به سلامت میری برا ترم بهمن

شهریوری رو مهر ورودی نمیگیریم😐

میخوام بهت بگم دانشگاه خیلی مثل مدرسه با در و پیکر نیست

مدرسه غیرانتفاعی میری مدرسه کنکور کدVIP نهایتا ۶۰ پول کلاسشه مشاور نهایتا ۱۸ اگه شهرتون بزرگه قطعا ه ...

قبول نمیکنن مامانم زنگ زد مشاورم گفت پولو پس بدین دیگه نمیاد...

تا الان هزینه هام ۴۰ تومن شده میگن از سرم زیاده دیگه خرج نمیکنن

الان که میخوای مدرسه نری ویدیویی چیزی داری ببینی تو خونه؟؟؟البته من با کامل نرفتنت کلا مخالفم به نظر ...

آره فیلم آموزشی دارم

نه میگم که 

مثلا شنبه زنگ اول و دوم نرم یکشنبه برم کامل دوشنبه زنگ اول نرم چهارشنبه زنگ دوم برگردم خونه

اینجوری،نه که کلا بمونم خونه

قبول نمیکنن مامانم زنگ زد مشاورم گفت پولو پس بدین دیگه نمیاد...تا الان هزینه هام ۴۰ تومن شده میگن از ...

ای خدا عجبا

خب وایسا

کلیپ ببین

تو تلگرام زیاده

هر دبیری که باهاش اوکی ای

با کمترین هزینه ممکنه این

ای خدا عجباخب وایساکلیپ ببینتو تلگرام زیادههر دبیری که باهاش اوکی ایبا کمترین هزینه ممکنه این

عمومیارو باید کلیپ ببینم چاره ای ندارم 

تخصصیا استادام خوبن کرمی و فراهانی و حنیف ویحیوی

از حنیف راضیم ولی خیلی نکته نمیگه باید درسنامه بخونم 

کرمبم میگن راضی نیستن ازش

آره فیلم آموزشی دارمنه میگم که مثلا شنبه زنگ اول و دوم نرم یکشنبه برم کامل دوشنبه زنگ اول نرم چهارشن ...

این روند باز بهتره...

بذار از تجربه خودم بهت بگم. زنگ هایی که برای من مفید نبودن مثل انسان محیط و تاریخ و ورزش من میرفتم ته کلاس می نشستم با خودم کتاب تست یا هرچیز دیگه ای که برای نهایی میخواستم بخونم رو می خوندم و واقعا هم نتیجه گرفتم. اگه خانوات نمیذارن نری مدرسه از این ترفند استفاده کن

عمومیارو باید کلیپ ببینم چاره ای ندارم تخصصیا استادام خوبن کرمی و فراهانی و حنیف ویحیویاز حنیف راضیم ...

زیست فقط فرهمندیا دیگه نیاز به هیچی نداری

بقیه انتخابای خوبی داری

عمومی زبان قریشی ببین

این روند باز بهتره...بذار از تجربه خودم بهت بگم. زنگ هایی که برای من مفید نبودن مثل انسان محیط و تار ...

مشکلی با مدرسه نرفتنم ندارن 

ولی خب میدونی دوستام میان دورم جمع میشن نمیزارن بخونم یا خستم میشه...

زیست فقط فرهمندیا دیگه نیاز به هیچی نداریبقیه انتخابای خوبی داریعمومی زبان قریشی ببین

زبانم قریشی رو خریدم 

دیگه پول ندارم برم کلاسای فرهمند که

میگن تو تلگرامم حرومه اگه ببینین

زبانم قریشی رو خریدم دیگه پول ندارم برم کلاسای فرهمند کهمیگن تو تلگرامم حرومه اگه ببینین

فرهمند گفته قبلا راضیه 

عالیه خب همینا رو پیش ببر

و حتما باهاشون تست بزن رازش اینه در کنارش حتما تست بزنی 

موفق باشی💞🤭

مشکلی با مدرسه نرفتنم ندارن ولی خب میدونی دوستام میان دورم جمع میشن نمیزارن بخونم یا خستم میشه...

خیلی واضح به دوستات بگو می خوای درس بخونی پس مزاحمت نشن.

منم دقیقا شرایط تو رو داشتم تا با جدیت حالیشون نکنی میان سراغت پس محکم بهشون بگو میخوای درس بخونی و مزاحمت نشن.

بحث ایندته کشک نیست که..

2810