2777
2789
عنوان

شپش و تخم شپش

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 30 پست
سفارش دادم که بیاد تا قبل اومدن کاری نکنم

اسپری درمین بگیر ب لباسا پتو ملافه بالش فرش پرده همه جااااا بزن 

اک ی چیزایی میتونی بشوری بشور نشد اسپری بزن

شانه دندانه ریز بگیر برو حموم موهات نرم کننده بزن با اون شونه دسته دسته موهاتو شونه کن تخما در بیان 

بعدش بیا سشوار کن یا اتو ک اگ چیزی مونده بود بسوزه

آیا کسی آنقدر دوستت دارد که از جهان نترسی؟!😊❤️
اسپری درمین بگیر ب لباسا پتو ملافه بالش فرش پرده همه جااااا بزن اک ی چیزایی میتونی بشوری بشور نشد اس ...

ای خدا باشه فقط این قطره چند بار بزنم چ چنتا بخرم از این قطره ها

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شهرمون نداشتن با سلام خریدم

منم خریدم ولی حواست باشه بعضیا تقلبیه

دوستان تو رو خدا واسه بچه ام دعا کنین سلیاک داره تو رو خدا دارم میمیرم دعا کنین خدا معجزه کنه من به دلهای پاکتون ایمان دارم😭😭😭

2805
کدوم غرفه گرفتی

والا یادم نیس از تبریز گرفتم

دوستان تو رو خدا واسه بچه ام دعا کنین سلیاک داره تو رو خدا دارم میمیرم دعا کنین خدا معجزه کنه من به دلهای پاکتون ایمان دارم😭😭😭

من تو ی روز نزدیک ۳۰ تا شوهرم از موهام در آورد. اولین بارم بود نمیدونستم گرفتم .با شونه ریز آهنی شونه کن من رفتم حموم نرم کننده میزدم بد با همون شونه شونه میکردم با نرم کننده خیلی راحت جدا میشن خم تخمش هم خودش .برای من تو دوروز نا بود شد .اسپری شپش هم زدم ب بالشت و..

عجب دریای. سحر آمیزیه غم های عالم🥲🙃
من تو ی روز نزدیک ۳۰ تا شوهرم از موهام در آورد. اولین بارم بود نمیدونستم گرفتم .با شونه ریز آهنی شون ...

فقط همین کا رو کردی؟ دو روز؟ بعضی تخما که ۱ هفته طول میکشه تا بیان بیرون

اینم غرفه پر فروشه ۱۳ هزار فروش داشته رضایتش خوب بود خریدم مشکلی نیست؟

انشاءالله که اصل باشه واقعا عالیه معجزه میکنه

فقط همین کا رو کردی؟ دو روز؟ بعضی تخما که ۱ هفته طول میکشه تا بیان بیرون

اره فقط همین کارو کردم .دوروز پشت هم روزی ۲یا۳بار شونه میکشیدم روزی یک بارم با نرم کننده شونه میزدم .هیچ تخمی تو سرم نموند

تا چند روز؟ میخام گریه کنم خدا لعنت کنه کسی که انداخت تو جونمون اگر آگاه بود بعد سی سال سن اولین بار ...

ناراحتی نکنید متاسفانه هنوز برای خیلی ها جا نیافتاده که اگر این مشکل رو دارن حداقل رعایت کنن که بقیه اسیر نشن مثل سرما خوردگی یا هر ویروس دیگه ای 

اگر هر روز انجام بدید یکی دو هفته کفایت میکنه (دو هفته زمان میبره بالغ بشه و بخواد دوباره تخم گذاری کنه ) بعدش هم اگر از نظر ذهنی درگیر بودید میتونید انجام بدید و چک کنید شونه رو هر بار بعد شونه زدن تا ببینید خبری هست یا نه 

من یقین دارم، خدایی که او را خلق کرده است ؛ لایق سپاس و ستایش بی انتهاست!
اره فقط همین کارو کردم .دوروز پشت هم روزی ۲یا۳بار شونه میکشیدم روزی یک بارم با نرم کننده شونه میزدم ...

خوشبحالت دعا کن منم راحت بشم سر دخترمو خودم تمیز کردم اما خودمو کسی نیست تمیز کنه به هر راهی متوسل شدم خسته شدم نرم کننده را یبار زدم هر روز شونه میکنم خستم کردن شپش لعنتی 

ناراحتی نکنید متاسفانه هنوز برای خیلی ها جا نیافتاده که اگر این مشکل رو دارن حداقل رعایت کنن که بقیه ...

یعنی مطمینم یا آرایشگاه گرفتم یا دخترم از مدرسه اورد ولی در هر حال هرچی هست ده روزهه خواب و خوراک ازم گرفته همش حس چندش دارم وسواس گرفتم 😭

خوشبحالت دعا کن منم راحت بشم سر دخترمو خودم تمیز کردم اما خودمو کسی نیست تمیز کنه به هر راهی متوسل ش ...

نگران نباش منم مثه تو عصابم خورد بود .همین‌رو انجام دادم. با شونه فلزی شونه کنی اصن نیاز نیس کسی برات تخماشو در بیاره خودشون میوفتن .

یعنی مطمینم یا آرایشگاه گرفتم یا دخترم از مدرسه اورد ولی در هر حال هرچی هست ده روزهه خواب و خوراک از ...

منم واسم یه سری اینجوری پیش اومد میخواستم کچل کنم در این حد روانم رو به هم ریخته بود و شامپو اینا هم سرم رو اذیت میکرد هم فایده ای نداشت ولی روغن زیتون جواب داد امیدوارم زودتر خلاص شید از دستشون 🌱💫

من یقین دارم، خدایی که او را خلق کرده است ؛ لایق سپاس و ستایش بی انتهاست!
2810