2777
2789
عنوان

نمیدونم عصابمو کنترل کنم😓

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 26 پست
ولی از دست بچه ها ، چرا 🫠عصبی بشم داد میزنم سرشون🫠🥴

ماهم قربانیم ولی باید تلاش کنیم قطع کننده این زنجیره باشیم وگرنه بچه هامونم در اینده کارهای ما و خانوادمونو تکرار میکنن و این ب نسل های بعدیم منتقل میشه

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘رب هب لي من لدنك ذريه طيبه انك سميع الدعا ، رب لا تذرني فردا و انت خيرو الوارثين.🌺کنجد کوچولویی که تو دلم جوونه زدی خوش اومدی قلب من🥰حسم میگه ی دخمل کوچولو تو راه خونمونه🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺
ماهم قربانیم ولی باید تلاش کنیم قطع کننده این زنجیره باشیم وگرنه بچه هامونم در اینده کارهای ما و خان ...

دقیقن ، خدا به هممون کمک کنه واقن

خوشحال شدم از هم صحبتی با شما، اخه احساس میکردم فقط منم ک اینطورم🌸

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زندگی رو ب کام خودت و همسرت تلخ نکنزمان ک بگذره میفهمی اصن ارزششو نداشت خودت و شوهرتو ناراحت کنیهردو ...

چی بگم خستم از زندگی از خودم بخدا  همین الان کلی ظرف شکستم فقط باید خونه رو ببینی شوهرمم رف بیرون. من ۱۸ اونم ۲۱

2805
اگه بچه نداری فلن بچه دار نشو ، برو دکتر تا خوبه خوب بشی اگرم بچه داری دیگه هرچی سریعتر برو پیش روان ...

بچه ندارم بخدا وقتی عصبی میشم یه ادم دیگه میشم هر کاری ممکنه انجام بدم باورت نمیشه امروز دلم میخاست با تیکه شیشه دست این کثافتو ببرم

جم نمیکنم باید شوهرم جم کنهه

اینو بدون شوهرت تا یک حدی تحملت میکنه ها

مثلن حتی اگ جدا هم نشه ، نگاه زندگی دوستش ،برادرش میکنه میبینه چقد خانوماشون ارومن ، این دغدغه ها رو ندارن، خدای نکرده به سمت یک زن دیگه کشیده میشه

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ....
اینو بدون شوهرت تا یک حدی تحملت میکنه هامثلن حتی اگ جدا هم نشه ، نگاه زندگی دوستش ،برادرش میکنه میبی ...

من از خدامه ک منو طلاق بده راحت شم از دستش عین کنه چسبیده بهم

دقیقن ، خدا به هممون کمک کنه واقنخوشحال شدم از هم صحبتی با شما، اخه احساس میکردم فقط منم ک اینطورم🌸

ن عزیزم خیلی از افراد اسیب دیده دچار این بحرانن باید تلاش کنیم رفتار سمی والدینمپنو تکرار نکنیم

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘رب هب لي من لدنك ذريه طيبه انك سميع الدعا ، رب لا تذرني فردا و انت خيرو الوارثين.🌺کنجد کوچولویی که تو دلم جوونه زدی خوش اومدی قلب من🥰حسم میگه ی دخمل کوچولو تو راه خونمونه🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺