2777
2789
عنوان

نمیدونم عصابمو کنترل کنم😓

175 بازدید | 26 پست

همین الان با شوهرم بحثم شد لیوانا و قندون رو زدم شکستم تو خونه پر شیشه خورده س. الانم اومدم بالا پشت بوم دیشبم وسیله کوبیدم ب دیوار دفعه قبل هم گوشیشو شکستم انداختم رفت😪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
شوهرت چیزی نگف؟چنوقته ازدواج کردین؟زندگی رو سخت نگیر،از چی ناراحتی ک اینطور عصبانی میشی؟اونو باید حل ...

نه فقط گفت اگه خودت پول میدادی یا پدرت میخرید اینجپری نمیشکستی.. بحث های کوچیک واقعا مغزم نمیکشه

نه فقط گفت اگه خودت پول میدادی یا پدرت میخرید اینجپری نمیشکستی.. بحث های کوچیک واقعا مغزم نمیکشه

اگه بچه نداری فلن بچه دار نشو ، برو دکتر تا خوبه خوب بشی 

اگرم بچه داری دیگه هرچی سریعتر برو پیش روانشناس

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ....

پدر و مادرت یا نزدیکانتون اینجوری بودن؟؟

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘رب هب لي من لدنك ذريه طيبه انك سميع الدعا ، رب لا تذرني فردا و انت خيرو الوارثين.🌺کنجد کوچولویی که تو دلم جوونه زدی خوش اومدی قلب من🥰حسم میگه ی دخمل کوچولو تو راه خونمونه🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺
۱سال نامزد الانم ۶ ماه زیر ی سقف

زندگی رو ب کام خودت و همسرت تلخ نکن

زمان ک بگذره میفهمی اصن ارزششو نداشت خودت و شوهرتو ناراحت کنی

هردو چنسالتونه؟ 

تا بری دکتر خودتو‌کنترل کن، داد نزن، حرفاتو اروم بزن ، هیچ مردی حوصله زن غرغرو یا عصبی رو نداره، 

یادبگیر حرف بزنی داد نزنی ، یا میبینی دعوا میشه اونموقع هیچی نگو ، بزار خوب بودین اروم بهش بگو

پدر و مادرت یا نزدیکانتون اینجوری بودن؟؟

سوال خوبی بود، من پدرم اینطور بود 

چقدر ازخودم و‌پدرم متنفرم ک مثل اون شدم

البته زمان گذشته و عوض شدم، ولی حیف روزایی ک ب کام خودم تلخ کردم

سوال خوبی بود، من پدرم اینطور بود چقدر ازخودم و‌پدرم متنفرم ک مثل اون شدمالبته زمان گذشته و عوض شدم، ...

دقیقا خیلی چیزا ریشه در کودکی و ناخوداگاه ادم‌ داره 

من خودم نمیتونم خوب کنترل کنم در برخورد با بچهو این ریشه در بچگیم داره اصلا انگار اونا زبون و مغز منو در اختیار میگیرن و عکس العمل نشون میدن 

خیلی سخت دارم تلاش میکنم خودمو کنترل کنم. 

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘رب هب لي من لدنك ذريه طيبه انك سميع الدعا ، رب لا تذرني فردا و انت خيرو الوارثين.🌺کنجد کوچولویی که تو دلم جوونه زدی خوش اومدی قلب من🥰حسم میگه ی دخمل کوچولو تو راه خونمونه🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺
دقیقا خیلی چیزا ریشه در کودکی و ناخوداگاه ادم‌ داره من خودم نمیتونم خوب کنترل کنم در برخورد با بچهو ...

من باشوهرم خوب شدم اوکی ام دگ، 

دقیقن منم الان بچه ها دس میزارن رو نقطه ضعفم، تقریبن تمام مواردی ک اگه عصبی بشم فقط از دست بچه هاس، من موندم چکنم با این دوتافرشته،همش میگم حیف این دوتا فرشته ک من مادرشونم💔🫠

از زندگی یا شوهرم چیزیم بشه نهایتن فقط ناراحت میشم یا تو تنهایی خودم گریه میکنم، 

ینی دیگه عصبی نمیشم،داد نمیزنم  ، بحث نمیکنم، دعوا نمیوفته

دقیقا خیلی چیزا ریشه در کودکی و ناخوداگاه ادم‌ داره من خودم نمیتونم خوب کنترل کنم در برخورد با بچهو ...

ولی از دست بچه ها ، چرا 🫠

عصبی بشم داد میزنم سرشون🫠🥴

2810