2777
2789
عنوان

سه‌تا نقاشی فانتزی کشیـــدم👀😁تقدیم به سه‌نفر بنگرید

| مشاهده متن کامل بحث + 3512 بازدید | 321 پست
کارامو نمیفروشم اگر کسی خواست براش میکشم🤗اگر هنر پولی بشه،کسی دوسش نخواهد داشتنظر لطفتهههه😍😍

وای خدا گوگولیییی 😍😍😍

اره واقعا هنر خریدنی نیست

ولی می خواستم یه دونه از این قاب کوچولو ها هست 

سفیدن 

نمی دونم اسمشون چیه ولی می خواستم تو باسلام یا اینستا سفارش بدم برام بکشم

گفتم شاید شما بکشی 😁

8سالته...هفته اخر اسفنده...ساعت 10 صبح زیر پتوی گرم بیدار میشی هوا هنوز تاریکه میری پشت پنجره رو نگاه می کنی می بینی داره بارون میاد... پنجره رو باز می کنی بوی نم بارون تمام وجودتو پر میکنه... چند قطره بارون به صورتت می خوره... بوی غذای مورد علاقت کل خونه رو گرفته... زندگی هنوز زیباست ☘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خدا گوگولیییی 😍😍😍اره واقعا هنر خریدنی نیستولی می خواستم یه دونه از این قاب کوچولو ها هست سفید ...

اهان نقاشی فانتزی منتظورته 

یعنی چند میفروشن؟

توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

😀 یادم میره چی بکشم؟

بدون چهره بکش ی دختر با مو های پسرونه که دستشو به سمت ی پسر دراز کرده و پسر بهش اعتنایی نمیکنه و ازش دور میشه میخوام پشتش به دختره باشه پسر رو یکم کوتاه تر از دختره بکش وزنشم خیلی کمتر از دختره باشه تن پسر ی بلوز سفید اسپرت و ی شلوار ساده و کتونی آل استار سفید بکش دختره هم ی کت لی زغالی پایین باسن با شلوار بگ زغالی 

میتونی بکشی؟ 

دختره رو متعادل بکش پسر رو لاغر

میخام ی چیزی باشه که زندگیم توش باشه

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

بدون چهره بکش ی دختر با مو های پسرونه که دستشو به سمت ی پسر دراز کرده و پسر بهش اعتنایی نمیکنه و ازش ...

خو دوس دارم بکشم 

اما موضوعات عاشقانه اینا،میترسم بقیه ب من بگیرن😬😬

اهان نقاشی فانتزی منتظورته یعنی چند میفروشن؟

این شکلیا

رو این قاب سفیدا 

بسته به اندازش فک کنم گرون میشه 

8سالته...هفته اخر اسفنده...ساعت 10 صبح زیر پتوی گرم بیدار میشی هوا هنوز تاریکه میری پشت پنجره رو نگاه می کنی می بینی داره بارون میاد... پنجره رو باز می کنی بوی نم بارون تمام وجودتو پر میکنه... چند قطره بارون به صورتت می خوره... بوی غذای مورد علاقت کل خونه رو گرفته... زندگی هنوز زیباست ☘
خو دوس دارم بکشم اما موضوعات عاشقانه اینا،میترسم بقیه ب من بگیرن😬😬

بهت الان درخواست میرم وقتی کشیدی تو پی دی بفرست♥♥♥

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

این شکلیارو این قاب سفیدا بسته به اندازش فک کنم گرون میشه

چ‌ناز 

اره گرونه 

اگر من بکشم شاید ۹۰ کمتر بفروشم 

اما بفکر فروش نیستم 

فعلا یسری کارهام گیره

بهت الان درخواست میرم وقتی کشیدی تو پی دی بفرست♥♥♥

🥴🥴🥴ببینم چی دستم میاد 

اهل صبری؟

چ‌ناز اره گرونه اگر من بکشم شاید ۹۰ کمتر بفروشم اما بفکر فروش نیستم فعلا یسری کارهام گیره

ان شالله درگیریات حل بسه عزیزم 😍

ولی می تونی از این استعداد و توانایی و مهارتی که داری پول در بیاری

🥴🥴🥴ببینم چی دستم میاد اهل صبری؟

آره تا عید صبر میکنم