2777
2789

همینطوریشم خیلی حساس و تمیزم هر روز دوش میگیرم و هیچوقتم بوی بد نمیدم ولی اینکه بوی بد ندم راضیم نمیکنه دوسدارم بوی خوب بدم🥲

بادی اسپلش و اینا یا محصولات دیگه چی استفاده کنم ک ماندگاری داشته باشه اکثرا سریع بوشون میره!!

یا روش های خونگی و اینا اگه بلدید

نمیدونم در کل پیشنهاد میخوام🥲

همون دوش هر روز با شامپو بدن های متنوع 

برای موها ماسک مو یا شامپو های خوشبو (من خیلی بو برام مهمه وقتی خرید می‌کنم اول محصول رو بو می‌کنم 😂)

انواع بادی اسپلش ها خوبن ،هر چقدر هم بوش ماندگار نباشه برای شمایی ک هر روز حموم میکنی و اسپری می‌زنی اوکی هست .

همین دیگه 😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همون دوش هر روز با شامپو بدن های متنوع برای موها ماسک مو یا شامپو های خوشبو (من خیلی بو برام مهمه وق ...

خب همین مشکلم اینه چی بخرم خوشبو باشه😂

مثلا ماسک بعد حمام میخوام بگیرم ولی نمیدونم کدوم خوشبوعه اکثرا پلمپن اخه

بادی اسپلشم قبلا سی گل صورتی استفاده میکردم یه مدتم مای زدم ولی باز راضیم نمیکنه حس میکنم اصلا بوش نمیمونه و پخش بو ندارن

شامپو هم واشامی و ماسک موی داخل حمام یعنی یه عطری داره موهاتو باز میکنی کیف میکنی ،البته بدون سولفاته 

ماسک موهای فولیکا هم خوبن 

شامپو بدن انار شون بوش خیلی خوبه 

حیات هم خوبه 

عکس بادی اسپلش هم برات فرستادم عالی هستن از نظر ماندگاری بو