2777
2789
عنوان

یعنی واقعا بچه من اتیسم دارهههه

257 بازدید | 26 پست

پسر ۱۷ ماه ی من از انگشت اشاره خیلییی کم استفاده میکنه و وقتی میخواد چیزی نشون بذه با کل دست نشون میده

ما هم به جایی اشاره کنیم نگاه نمیکنه مگر اینکه شیشه شیرش باشه

به این میگن عدم توجه مشترک که فقط تو بچه های اتیسم دیده میشه

واکنش به اسمش هم کمه مخصوصا اگه من صدا کنم

تو خیابون هم ولش کنم میره 

بنظرتون چقد مشکوکه؟؟؟؟

عزیزم منم مثل تو بودم فقط فقط ببر گفتار درمان و اسیب شناس مشکلی نیست ما مامانا بعضی موقع بیخود نگران میشیم ببر انشالا چیزی نیست

آموختم که در هنگام ناامیدی، خداوند با تمام عظمتش به کمکم می آید💜😊پارسا پسر گلم با امدنت ی بار دیگه من هم متولد شدم.. با امدنت زندگی ام به دو قسمت قبل از تو وبعد از تو تقسیم شد ... من قبل از تو را یادم نمی اید. برا سلامتی پسرم دعا کن ممنون میشمم😊😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منم مثل تو بودم فقط فقط ببر گفتار درمان و اسیب شناس مشکلی نیست ما مامانا بعضی موقع بیخود نگران ...

بردمش عزیزم

نه تشخیص قطعی دادن نه رد کردن

گفتن شاید بیبی دیحیتال باشه

شما با چه علائمی شک کردین؟

بردمش عزیزمنه تشخیص قطعی دادن نه رد کردنگفتن شاید بیبی دیحیتال باشهشما با چه علائمی شک کردین؟

تاپیک  هام بخون هست 

زیر یکسال تی وی نگاه میکرده حتما بچت 

دیگه تی وی نذار ببینه خاموش کن

آموختم که در هنگام ناامیدی، خداوند با تمام عظمتش به کمکم می آید💜😊پارسا پسر گلم با امدنت ی بار دیگه من هم متولد شدم.. با امدنت زندگی ام به دو قسمت قبل از تو وبعد از تو تقسیم شد ... من قبل از تو را یادم نمی اید. برا سلامتی پسرم دعا کن ممنون میشمم😊😘
واقعا قدر دوران حاملگی رو بدون عزیزمارزومه برگردم به اون دوران😔

عزیزم😍 من زیاد دوران حاملگی رو دوست ندارم راستش،.. عاشق از یه سالگی‌به بعد بچه ام

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
2810