2777
2789
عنوان

یعنی واقعا بچه من اتیسم دارهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 26 پست
سلام عزیزم ، نظرتون در مورد دکتر پوراعتماد چیه؟ من برای آخر برج نوبت گرفتم . از شهرستان میخوام بیام ...

سلام عزیزم

ارزیابی کااامل میکنه،البته خودش حدودا یک ربع بچه رو میبینه شایدم کمتر

اکثر کارا رو دستیارش میکنه

شنیدم رو همه برچسب اتیسم میزنه حالا نمیدونم چقد واقعیت داره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بچتون چند وقتشه؟علائمش چیه؟

۸ ماهشه ، راستش من از اول بخاطر عدم ارتباط مناسب خیلی نگران بودم ، اما به مرور ارتباط گرفتنش بهتر شد ، ولی به نورها علاقه داره و با اینکه زیاد جلوش گوشی دستمون نیست اما به کوشی هم خیلی علاقه نشون میده ، به صفحه آیفون خونه بعد از زنگ خوردن چون روشن میمونه همش نگاه میکنه و ذوق میکنه . جدیدا مچ دستشم هرازگاهی به حالا مشت میچرخونه . و گاهی مخصوصا موقع سرگرم بودن با باز هرجی صداش میزنم نگاه نمیکنه و بعد چندین بار صدا زدن شاید نگاه کنه .

و اینکه تو خیابون که میرم لاستیک ماشین هارو نگاه میکنه 

۸ ماهشه ، راستش من از اول بخاطر عدم ارتباط مناسب خیلی نگران بودم ، اما به مرور ارتباط گرفتنش بهتر شد ...

عزیزم خب همه بچه ها تو این سن به نور واکنش نشون میدن یا به لاستیکا نگاه میکنن

ارتباط چشمی داره؟غان و غون میکنه؟لبخند میزنه؟

جاهای شلوغ و اینا اوکی هست؟

الکی تو این سن بچتو نبر اونجا صد تا برچسب بهش بزنن

چیزایی که گفتی عجیب نیست

عزیزم خب همه بچه ها تو این سن به نور واکنش نشون میدن یا به لاستیکا نگاه میکننارتباط چشمی داره؟غان و ...

آخه گاهی به اسمش واکنش نشون‌نمیده و خوابش به شدت مختل هست ، من میگم خدایی نکرده اکر چیزی باشه زودتر پیگیری کنم که با تمرینات و برنامه ها بتونم جلوی پیشرفتش رو بگیرم ! 

واقعا درمونده شدم نمیدونم چیکار کنم ، خودم دیگه از اضطراب و افسردگی قرص آرامبخش استفاده میکنم 

عزیزم خب همه بچه ها تو این سن به نور واکنش نشون میدن یا به لاستیکا نگاه میکننارتباط چشمی داره؟غان و ...

عزیز شما بچه رو پیش متخصص مغز و اعصاب هم بردین ؟ آخه من با چند نفر که صحبت کردم بهم گفتن اول ببر پیش مغز ‌اعصاب اطفال بررسی بشه ، بعدش اگر نیاز بود پیگیر اوتیسم باش. 

ارتباط چشمی به نظرم خوبه ! ب ب و دد هم میگه .

جاهای شلوغ اولش دچار اضطراب میشه ولی بعدش اوکی هست . مثلا چند وقت پیش رفتم عروسی وارد که شدم خیلی شلوغ بود گریه کرد . چندبار بردمش بیرون بعدش اوکی شد.

با غریبه ها هم اگر همون اول بخوان بغلش کنن بغض میکنه ولی یکم بگذره خوب میشه.

ولی بچه هارو که میبینه نگاهشون میکنه و بعضی موقع ها ذوق میکنه .

بعضی وقتا هم به یکسری چیزها خیره میشه که صداش میزنم توجه نمیکنه .

عزیز شما بچه رو پیش متخصص مغز و اعصاب هم بردین ؟ آخه من با چند نفر که صحبت کردم بهم گفتن اول ببر پیش ...

بله من اول بردم مغز و اعصاب 

بعدش دو تا روانپزشک مختلف

بعدشم پوراعتماد

شما اول تو همون شهر خودت ببر روانپزشک یا مغز و اعصاب

ارتباط چشمی به نظرم خوبه ! ب ب و دد هم میگه .جاهای شلوغ اولش دچار اضطراب میشه ولی بعدش اوکی هست . مث ...

والا سنش خیلییی کمه

اصلا نمیدونم چی بگم

خیلی چیزا تو سن پایین طبیعیه

ترس از جمع و …