2777
2789
عنوان

خانم ها توروخدابیاین حالم خیلی بده نامزدم ب مامانش النگو گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 123193 بازدید | 782 پست
عجب

عزمزمه تو ص۳۹ گفتم😔نمیدونم چیکارکنم

از طرفی سند ازدواج رو گفتم بده باید دست بابام باشه نمیده اومدنی خونه بهم گفت گمشو خونتون ب سلامت میمونی بمون نمیمونی جدا شو

حضوری صحبت کن پیام نده

اینکه برای پس انداز هست متوجه ام ولی بهتر نبود پیش من امانت میذاشتی؟ من برای تو امن نیستم؟ از طرفی تازه عروسم اینطوری بقیه فک میکردن چقدر هوامو دارین بهم میرسین هم پس انداز میموند پیش من هرجا لازم بود پسش میدادم

ولی یه چیزی بگم شاید فک کرده برای شما بگیره پس گرفتنش سخت و زشت باشه یا شما ناراحت بشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بگو ولی بدون دعوا بگو میتونستی طلا برای من بخری هر وقت هم لازم بود میفروختیم همین طلاهایی هم که دارم هر وقت دستمون تنگ باشه من نمیذارم که به کسی محتاج بشی معلومه میفروشم میدم بهت ولی بهتر بود جلو دوست و دشمن طلا برای من میخریدی ببین جوابش چیه 

گفته واسه خودش هم خریدن من کاری با اینکه کار اونا درست بوده یا نبوده ندارم حرف من این اگه پسره با پو ...

وام ازدواج بوده

اگه اسی نبود این وام رو به اقا نمی دادن

ای ایران ایران . دور از دامان پاکت دست دگران...🤍

حضوری صحبت کن پیام ندهاینکه برای پس انداز هست متوجه ام ولی بهتر نبود پیش من امانت میذاشتی؟ من برای ت ...

گفتم عزیزم ص۳۹ همشو اس دادم اومدن حضوری حرف زدیم 

همینارو بهش گفتم گفت طلایی ب دست تو نبود میگه تو طلا بگیر بده من نگهدارم میدی؟

باور کن با این شوهری که من از تو دیدم دو روز دیگه پررو پررو میگفت خونه رو خودم خریدم اینام هچی جهاز ...

بزن دست قشنگه رو!!!

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
چقدر خوشبین😑😑😑باید جلوشو بگیره نه با دعوا و ناراحتی بلکه با سیاست چه کاری بود کرده رفته واسه مادر ...

ببین گلم ، من عروس سال ۷۲ هستم .پس تو زندگی گرد و خاک زیاد خوردم و احساسی و بدون تجربه راهنماییش نکردم .

به نظرت قشنگه النگویی که نامزدش به عنوان سرمایه نگه داشته از دست نو عروس دربیاره و بفروشه؟

چه میدونم شایدم حق داشته دوره زمونه خوبی نیست شاید خیلی باتدبیر بوده گفته یوقت اگر به مشکل برخوردیم ...

بعد عقده هااااااا ....اینی که شما نوشتی واسه دوست دختر دوست پسریه ، یعنی بعد عقدم هنوز به هم اعتماد ندارن😃😃😃😃 عقد یعنی تمام محک زدنا و بالاپایین کردنا قبلش انجام شده

خب شما اگه طلاق گرفتی ازش چی؟طلاهاشو برمیداری میری.

معلومه هر مردی تو دوران نامزدی و عقد به مادرش بیشتر اطمینان داره تا به نامزدش.دوره زمونه ی بدی شده خواهر.انتظارت بیجا هست.

حتی دیدم مردهایی که چندسال بعد ازدواجشون هم چیزی به نام زن نمیکنن.اکثرا اینجوری ان.مگه اینکه خانم شاغل باشه

خانم ها تصمیم گرفتم با این آدم جدا بشم حالم خیلی بده نمیدونم چیکار کنم کلا میگم امروزبه پیام دادم گف ...

بنده خدا همسرت که حرف بدی نزده

سخت نگیر،در آینده که بهش فکر کنی،میبینی چقدر الکی خودت عذاب دادی

نبخشیده که امانت داده

برای چند روز یا چند ماه هم دست مادرش باشه،بعد خرج زندگی خودتون میشه

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

گفتم عزیزم ص۳۹ همشو اس دادم اومدن حضوری حرف زدیم همینارو بهش گفتم گفت طلایی ب دست تو نبود میگه تو طل ...

ببین

اگر تو پیش خانوادت میگفتی کادو تولد و چیزی یا برای شما خریده به اسم شما میشد دیگه؟ درسته بعدا میخواست بگیره ازتون پیش اونا زشت میشد و نامزدتون کوچیک میشد شماهم با دادن طلاها فداکاری کرده بودین یعنی نمایش تو نمایش

بعدشم مقایسه شرایط بقیه افرادی که نامزد هستن با شرایط خودتون و کوبیدن تو سر نامزدتون درست نیست اصلا

شما روی صحبتت بهتر بود این باشه که من برای شما امن نیستم یا کاش منم در جریان میزاشتی

2810