2777
2789
عنوان

خانم ها توروخدابیاین حالم خیلی بده نامزدم ب مامانش النگو گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 123193 بازدید | 782 پست
حتی هیچ وقت بخاطر شوهرم نفرین نکردم گفتم عیبی نداره بازم پدر مادرش براش عزیزن ولی دفعه آخر که رفتم خ ...

میگفتی ج.نده خانوم خونه با مرده

پسر شما و البته خود شما بی عرضه هستید که خونه نخریدید 

منم دارم لطف میکنم که اومدم خونه مستاجری 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگو

به هر حال عقدین

وام هم مال خودش بوده دیگه صلاح دیده طلا بخره....حالا به نام مامان....اما برای ازدواجتون خرج میشه دیگه

عروس بازی در نیار

چهار تیکه طلا ارزش نداره

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

من انگشتر نامزدیمو مامانش انتخاب کرده کلا تو همه چی اون انتخاب می‌کرد البته پایین قیمت ی قشقرقی به پ ...

اینم شانس ما و شماست حالا دخترای فامیلو بری ببینی حلقه نشون کردنشون چهار برابر طلاهای عقد  و ازادواج شما میشه😭😭 باز خوبه شما طعم طلا داشتن رو چشیدید ما چی تهش ۶ سال دیگه شوهر کنیم اون موقع که طلا شد قیمت خون بابامون و کسی جرعت نکرد بخره باید بجای حلقه نخ ببندیم به دستمون🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ناراحت نشی هااتفاقاا اینجور آدما همیشه خیر میبینن😣نشنیدی میگن ظالم همیشه سالم😑😑😑این پولا خیلی گر ...

آیی گفتی .....گل گفتی 

مامانمم میگه.... هر روز یه ملک و مغازه اضافه میشه... والا پیگیرهم نیستیما ولی چون فامیلن به گوشمون میرسه😏

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

😄😄😄😄انشالله خوشگلترشو و بزرگترشو میخرید .روستا هم خوبه که ‌. اتفاقا من شوهرم عاشق روستاستهمیشه م ...

مام الکی رفتیم شهر هرروز خونه مادر بزرگمیم میریم بازار براش خرید میکنیم اشپزی میکنیم کیک میگیریم جشن میگیریم کلن خانه و زندگیم اینجاست فقط وسایل های خونمون شهره

میتونست قبل از عقد براش بخره. مادرش تازه عروس نیست که رفته برا اون گرفته. حد اقل دوتا هم برا زنش می‌ ...

گفته واسه خودش هم خریدن 

من کاری با اینکه کار اونا درست بوده یا نبوده ندارم حرف من این اگه پسره با پول خودش برای مادرش خرید کرده از طرفی برای ایشون کم نمیزاره ناراحتی ایشون بی دلیل 

میگفتی ج.نده خانوم خونه با مرده پسر شما و البته خود شما بی عرضه هستید که خونه نخریدید منم دارم لطف م ...

به خدا من نه عروسی داشتم نه جهاز نه هیچی سرویس طلا خرید عقد هیچی هیچی خودم و شوهرم از صفر شروع کردیم جای اینکه دلداری بدن بگن آفرین بازم خوب تونستین از پس زندگی بر بیاین راه میرن میگن مستاجرین بدبختین خونتون داغون خونتون جاش بده پول پیش بدین خونه بهتر بگیرین یکی از فامیلاشون یه خونه خوب گرفته هی اون کوبیدن تو سرمون شوهرمم گفت آره اون باباش بهش زمین داده فروخته خونه گرفته لال شدن

ای بابا حداقل مهریتو گرفتی؟

دوندگی الکی بود ... توف هم کف دستت نمیندازن... 

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

مهریتو نگرفتی؟

ننننه هییچییی 

فرار کردم فرار رر

چه میدونم شایدم حق داشته دوره زمونه خوبی نیست شاید خیلی باتدبیر بوده گفته یوقت اگر به مشکل برخوردیم ...

وا خب میتونست سکه بگیره من بودم واقعا بهم برمیخورد شاید منه قبلی ب روم نمیاوردم ولی قطعا بعدده سال زندگی فهمیدم گذشت زیادی طرف مقابل و پرو میکنه

خانم ها تصمیم گرفتم با این آدم جدا بشم حالم خیلی بده نمیدونم چیکار کنم کلا میگم امروزبه پیام دادم گفتم اینارو :

ما زن و شوهریم

باید با همفکری هم بهترین تصمیم ها را برای زندگی مون بگیریم. قبل از هر تصمیمی با هم مشورت کنیم... شاید راه بهتری به ذهنمون برسه.

مثلا اگر به من گفته بودی بهت پیشنهاد میدادم که النگوهای رو به سایز من بخری که موقتا همراه من باشه و پیش خانواده ام میگفتیم کادوی مثلا تولدم خریدی که تو هم سربلند باشی.

هر موقع نیاز بود میخروختیمش. 

ولی الان که اصلا منو در جریان نگذاشتی من حس خوبی ندارم و حس میکنم‌سهمی توی تصمیم گیری نداشتم.حس میکنم عددی نیستم پیشت زندگی مشترک اسمش روشه باهم تصمیم بگیرن ما زوجیم نباید بزاری بقیه برات تصمیم بگیرن .باید منو درجریان میزاشتی و ازم تصمیم میگرفتی

واقعا از کارت ناراحت شدم

مگه من همسرت نیستم؟ چرا ب دست من النگو نگرفتی یعنی انقدر بهم بی اعتمادی؟ تازه عروسم هستم تو عروسی اونایی ک بعد من نامزد شدن طلاهاشون بیشتر از من بود حداقل ب دست من میگرفتی ولی باشه عب نداره یاد دادی بهم پنهون کاری رو و بی اعتمادی رو

دیدم اس دادن آمادشو دارم میام بریم بیرون آماده شدم رفتم گفت حرفتو بزن همینارو بهش گفتم گفت طلایی ک خریدم واسه خودمه ن مادرم گفتم حداقل ب دست من میگرفتی گفت اندازه دست تو دست دوم با اجرت کم نبود وگرنه اندازه دست تو میگرفتم .چرت ب مادرمحسودی میکنی گفتم حسودی نمیکنم تو باید حداقل منو درجریان میزاشتی گفت مگه تو میزاری گفتم آره و..گفت مادرم گفت هروقت لازم داشتی بدم بهت بازم میگم واسه خودمه ن مادرم انداختم دستش ک هیچ طلایی نداره چشم دشمن هارو کور کنه.

گفتم تو بهم اعتماد نداری گفت اگه ب سایز دست تو بود میگرفتم گفتم باورنمیکنم گفت پاشو بریم‌طلا فروشی رفتیم همونجایی ک طلا رو خرید بهش گفت اندازه این خانم هست اونم گفت ن هست ولی نوعه .نامزدم دست دو گرفته با اجرت خیلی پایین تر از بقیه طلا فروش ها بعد ب طلا فروشه گفت میگه چرا ب من نگرفتی اونم‌گفت اگه واسه پس اندازه بهترین کاره ک کردن

2810