2777
2789
عنوان

خانم ها توروخدابیاین حالم خیلی بده نامزدم ب مامانش النگو گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 123193 بازدید | 782 پست
تو باز خوبی😄😄😄😄فقط زری جون که با پول طلا ها رفته تلویزیون خریده👌😂😂😂نه جدی آخه کی فکرشو میکرد ...

میدونی تباهه کارم کجا بود اینکه روستا خونه داریم😂😭😭🤣🤣

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من انگشتر نامزدیمو مامانش انتخاب کرده کلا تو همه چی اون انتخاب می‌کرد البته پایین قیمت ی قشقرقی به پا انداختم خودشو کشید کنار بعد تو النگو خریده کرده دست مامانشه اون مامانش عقل نداره بگه عروسی دارم برم بندازم دست عروسم یا مناسبتی شب چله برات بیارن بگو شب چله برام طلا بخر 

و ایما گذشت اونچه نباید ایگذشت ...باقی عمر هرچه بادا باد..🖤🍁
خیر نبینه چه میدونم والا... یبار دیدم پسر عنش شاسی بلند سوار شده بود تو‌مراسم ... داشتم جررررر میخور ...

ناراحت نشی ها

اتفاقاا اینجور آدما همیشه خیر میبینن😣

نشنیدی میگن ظالم همیشه سالم😑😑😑

این پولا خیلی گردن کلفت ترشون میکنه

اصلا پول حروم براشون دیگه عادی شده 

انشالله خدا بیشترشو بهت برگردونه❤️❤️❤️

غصشو نخور که مریض میشی عزیزم

وقتی همسرش برای عروسی و ایشون خرج میکنند هیچ اشکالی نداره که برای مادرش هم خرید کنه همسر وپدرومادر ...

میتونست قبل از عقد براش بخره. مادرش تازه عروس نیست که رفته برا اون گرفته. حد اقل دوتا هم برا زنش می‌گرفت میگه طلا دستم نیست. اینطور مواقع پدرومادر باید هوای بچه ها رو داشته باشن نه که مثل یه هو رفتار کنن و از عروس بیشتر طلا بخرن

اینا چیه میگی پسره رفته از پول وام برای مادرش طلا خریده😐 از پول وامه خوده دختره

من حرصم گرفت دیگه جواب ندادم😒😕

پدر و مادر جای خود

بلانسبت خانواده هامون... خاک تو سره اون ننه ی که تازه بعد از ازدواج بچه اش یاده پس انداز می افته... پارشون کنی بازم کمه

حالا مامان من.... بلند شد انگشتر عقدش رو داد به عروسش😵‍💫

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

خدا کنه اینم درست شده البته یکم بهتر شدها خیلی کم اونم می‌دونی سر چی سر اینکه پارسال خونه اجاره کردی ...

اینا فقط هدفشون مادر شوهر بازیه انگار خون دخترشون از خون عروس خودشون رنگی تره

خدا ازش نگذره

حتی هیچ وقت بخاطر شوهرم نفرین نکردم گفتم عیبی نداره بازم پدر مادرش براش عزیزن ولی دفعه آخر که رفتم خونشون خودش شوهرش منو تنها گیر آوردن گفتن بی عرضه ای سرکار نمیری شما بی عرضه این مستاجرین ما ولی صابخونه آیم گفتم خدایا به بزرگیت قسم اینارو یه جوری خونشون از چنگشون در بیاد انقد خونه داشتن نکوبن تو سرما که سه سال زندگی شروع کردیم خودشون ده سال خونه دارن از ما تو سه سال توقع معجزه دارت

من حرصم گرفت دیگه جواب ندادم😒😕پدر و مادر جای خودبلانسبت خانواده هامون... خاک تو سره اون ننه ی که ت ...

وایب نگو یاد مادر بزرگم افتادم طلاهاشو فروخت برای داییم عروسی بگیره اونم طلاهای یادگاری از پدر و برادرشو💔

میدونی تباهه کارم کجا بود اینکه روستا خونه داریم😂😭😭🤣🤣

😄😄😄😄

انشالله خوشگلترشو و بزرگترشو میخرید .

روستا هم خوبه که ‌. 

اتفاقا من شوهرم عاشق روستاست

همیشه میگه دوست دارم اونجا یه خونه بگیرم

۳ _ ۴ روز بمونم ...کیف کنم .

من جات بودم اول اونا رو با خودم می‌بردم بعدم حالا که نبردی به شوهرت بگو مادرت دستش کجه دیگه حق نداره ...

جدا شدم 

کل طایفه هم فهمید چه ادامایی هستن 

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

نگو اینارو من بجات حرس میخورم

باورتون نمیشه یه وقتایی دق میخورم .... 

نمیتونم فراموش کنم 

2810