2777
2789
عنوان

خانم ها توروخدابیاین حالم خیلی بده نامزدم ب مامانش النگو گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 123193 بازدید | 782 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم این دیگه داستان بافی نداره... کاملا مشهوده.... الان تو‌دوران عقد چه لزومی داره برای مادرش خرید ...

وقتی همسرش برای عروسی و ایشون خرج میکنند  هیچ اشکالی نداره که برای مادرش هم خرید کنه همسر وپدرومادر هردو خانواده طرف هستد 

منطقی باشیم مثل  اینکه من یا شما وقتی نامزدیم برای خانوادمون خرید کنیم همسرمون بهش بر بخوره که برخوردنش هم بیجا هستش 

اگه همسر ایشون بخواد براشون خرید کنه چه تو دوران نامزدی چه تو دوران بعد اون میخره به حرف کسی هم گوش نمیده میمونه مادرش که اونم حرف خودشو میزنه اگه نخواد خرج کنه حرف مادرش یه بهونه ای میشه تو دستش

کسی که تو دوران نامزدی از اینکه همسرش برای خانوادش خرج کن ناراحت میشه بعد ازدواج هم ناراحت خواهد شد من با افراد خسیس کاری ندارم حرفم برای اوناییکه همسرشون همه جوره واسش خرج میکنه 

ادم خسیس فرقی نداره چه مادر باشه چه مادر شوهر یا چه دختر یا عروس  خسیس هست من هم کم از این ادما ندیدم به اندازه موهای سرم ادمدیدم و از همه جورش 

فقط عادت به اظهار نظر احساسی ندارم 

شوهر من که بدتر بود اولا میگفت تو بدبینی تو زیاده خواهی کم کم درست شد

خدا کنه اینم درست شده البته یکم بهتر شدها خیلی کم اونم می‌دونی سر چی سر اینکه پارسال خونه اجاره کردیم تا عکس خونرو دید گفت ا خونه پردهاتون نمیخوره کمه بیا پرده‌ای قدیمی منو ببر من گفتم نه پرده میخرم خلاصه چقد سر این پرده جنگ و دعوا راه افتاد هی به شوهرم می‌گفت نخریا الان ده ملیون پولش همین ببر با زور و دعوا رفتیم بازار دنبالمون راه افتاد اومد که شوهرم منصرف کنه خلاصه پردها با دوخت شد ۳ تومن اومدیم خونه شوهرم گفت نه مامان من از بدجنسی نگفته از دلسوزی گفته پرده قدیمیارو ببر گفتم اسکول اگه دلش بسوزه از من نمیزنه واسه تو از خودش می‌زنه واسه تو میگه پسرم زنت حق داره جوونه چرا باید پرده ۲۰ سال پیش که کهنه و خرابه ببره استفاده کنه بیا من پول میدم برو براش بخر پس ننه تو بدجنس و حسود که میگه حق نداری بخری همونارو ببر ازون موقع یکم متوجه شده کمتر دفاع میکنه

من بعد از دو ماه قهر که خونه ی پدرم بودم ، برگشتم دیدم بببلللله جا تره و بچه نیست😩 خدا شاهده نزدیک ...

من جات بودم اول اونا رو با خودم می‌بردم بعدم حالا که نبردی به شوهرت بگو مادرت دستش کجه دیگه حق نداره بیاد خونمون 

اخرین بار رفتم دستبند با مادرم خریدم ۴۲۰۰ بود 🤣من خودم یه تباهی که تو زندگیم کردم چندسال پیش مامانم ...

تو باز خوبی😄😄😄😄

فقط زری جون

که با پول طلا ها رفته تلویزیون خریده👌😂😂😂

نه جدی آخه کی فکرشو میکرد 

ای کاش داشتین الان باهاش میشد یه خونه خرید

مستاجری خیلی سخته  

انشالله بزودی صاحب خونه بشید عزیزم ❤️❤️❤️❤️

طلا ارزون بود اون موقع ها ؟؟؟؟که با خودت نبردی خونه پدرتاصلا چرا با خودت نبردی ؟؟؟؟😐الان مادرشوهرت ...

خیر نبینه چه میدونم والا... یبار دیدم پسر عنش شاسی بلند سوار شده بود تو‌مراسم ... داشتم جررررر میخوردم .... 

بعد منم از حرصم‌ پچ پچ به همه گفتم با طلای من خریدن...

چون فامیل بود ازدواجم همه فهمیدن.... 

جهزیه ام که نیاوردم با خودم به چشمم نمیاد ولی طلاهام همیشه چشمم دنبالشه... عکسای قبلمو میبینم 😩 

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

خدا کنه اینم درست شده البته یکم بهتر شدها خیلی کم اونم می‌دونی سر چی سر اینکه پارسال خونه اجاره کردی ...

با روانشناس پیش برو خیییلی کمک کننده است 

نه از این روانشناس های زرد 

درست و حسابی  رو برو و به کسی اصصصلا نگو 

اگر هم پول نداری آنلاین ها ارزون تره 

وقتی همسرش برای عروسی و ایشون خرج میکنند هیچ اشکالی نداره که برای مادرش هم خرید کنه همسر وپدرومادر ...

اینا چیه میگی پسره رفته از پول وام برای مادرش طلا خریده😐 از پول وامه خوده دختره

با روانشناس پیش برو خیییلی کمک کننده است نه از این روانشناس های زرد درست و حسابی رو برو و به کسی اص ...

باورت میشه پول اینچیزارو ندارم از همه چیم میزنم واسه قسط و خرج خونه آخرم ننش همه جا میشینه میگه پسرم و عروسم ولخرجن

حالا برای چی قهر کردی؟مشکلت حل شد؟

جدا شدم کلاااا 

میگم دیگه تا عمر دارم چشمم دنبال طلاهامه

فرقی برام نمیکنه... خودم عقیدم بر اینکه مال دنیا بی ارزشه ولی خب .... چون نفهمیدم چی شد طلاهام همیشه دلم و چشمم دنبالشه....

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

2810