2777
2789
عنوان

خانم ها توروخدابیاین حالم خیلی بده نامزدم ب مامانش النگو گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 123193 بازدید | 782 پست
دقیقا مادر شوهر منم همین کار کرد من خیلی دوسش داشتم سر خونه خریدن به شوهرم طلا قرض داد موقع خرید تو ...

مبارکت باشه ان شالله.. ول کن اونا رو.. بزار بترکن.. ادمای حسود هیچ وقت زبون تبریک ندارن فقط ناله و گریع زاری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تاپیک های شمارو خوندم. به نظرم علت اینکه همسرت بهت اطمینان کامل نداره یا نمیگه بهت یه سری چیزارو اینه که خیلی خیلی حساس هستی و برای هر چیزی ناراحت میشی یا دوست داری یه شری به پا کنی که حساب خانوادشو برسه. مردا هم تا یه جا تحمل دارن، زیادتر که گیر بدی اونم دیگه توجه نمیکنه بهت در بهترین حالت و برنامه ی خودشو میچینه. همونطور که دیگه داره یواش یواش چیزایی رو ازت پنهون میکنه یا تورو داخل تصمیماش نمیکنه. دیگه ازدواج کردی و تصمیمیه که گرفتی و تموم شده. به نظرم سعی کن با اخلاق خوب و اصلاح رفتارت کنترل زندگیتو بگیری دستت.سیاست بیشتری به خرج بده که تهش خداینکرده به دلخوری و بحث و قهر و… کشیده نشده

[QUOTE=357990330]بلاخره زن و شوهریم حتی رابطه هم داریم چ دلیلی داره منو در جریان نزاره فقط میدونم اع ...

این حرفا چیه مگه خودتون پسر نداری من دوتا پسر دارم یعنی میخوام بچاپمشون؟ پولاشونو ازشون بگیرم همین چیزا رو میگید مردم میترسن عروس بگیرن تو دنیا بزرگترین ارزوم خوشبختی پسرامه

از الان مامانتو خواهرتو و... راه بنداز ببین دودش به چشم کی میره!اگه زن با سیاستی باشی الان هیچی نمیگی وایمیستی به موقعش که نیاز به پول داشتید میگی خوب النگوها مگه پس اندازت نبود از مامانت بگیر بیار بزنیم به زخممون!اگه اونا پس اندازه چه ارزشی داره تو دست تو باشه فک وفامیل تو دستت ببینن بعد ببرن بفروشن که بدتره!بزا همون دست اون باشه بعدا همین موضوع به دردت میخوره!یه جایی خواست بگه تو چشم دیدن مامانمو نداری بهش میگی اگه چشمشو نداشتم نمیزاشتم النگوها به دستش باشه!

حرف شما هم کاملا درسته،اما خب پسرا همه به حرف مادرشون هستن و حتما مادرش راهنماییش کرده که چی بخره ،ب ...

ببین درصورتی اوضاع درست میشه که پسر به حرف مامانش نباشه به خدا خود من اگه شوهرم به حرف مامانش بود مامانش یه هفت خطیه که همه چیو یادش میداد و من تو زندگی هیچ کاره میشدم حالا شانس شوهر من دهن بین نیست فقط انقد سادست حریف خانوادش نمیشه هرچی میگه دخالت نکنین باز راه دخالت باز میکنن خانوادش حالا اگه دهن بین باشه که بدتر

سال 77 عقد کردیم.. بعد عقد اون زمان طلا گرمی سه چهار هزار تومن بود.. پدرشوهر من. شوهرمو خر کرد ازش پ ...

متاسفم واقعا مادر پدرا خطرناکن؟ شما خودت مادر پدر نیستی؟ پسر بزرگ کرده خرجشو داده تا بزرگ شده کار کن شده پونصد تومن که هیچ پنجاه ملیون تومن بهش داده یعنی کنده ازش ؟ باید با تو مشورت میکرد که بگی نه نده ؟ داداش خودتم بود همین بود؟

چه میدونم شایدم حق داشته دوره زمونه خوبی نیست شاید خیلی باتدبیر بوده گفته یوقت اگر به مشکل برخوردیم ...

بهترین جواب👏🏻 زن پسرخاله ی شوهرم بعد دوسال عقد بهش خیانت کرد یکروز ساکش بست رفت خونه ی مادرش ازاونجا هم درخواست مهریه کرد....البته ببخشید بلانسبت اسی جون بعضی دخترا فقط فکر سرکیسه کردن هستند....خدا بهش رحم کرد مال اموالش سریع به اسم مادرش کرد چیزی عایدش نشد دوباره التماس شوهرش کرد ولی ایندفه دیگه شناختش....از هم جدا شدن....

عزیزم الان برا تو میگرفت دیگه پس انداز نبود که

شما بعد چند مدت می اومدی بفروشی...؟

میگفتی اونایی ک با من عقدن مگه فروختن من بفروشم

به عنوان پس انداز خریده ک موقع لزوم بفروشه تو خودتو نارحت نکن

چه حرفا یعنی دستای تو امن نبود؟؟ کاری ندارم اونم مادرشه 

ولی همین مردا هستن اول راهی تخم حسادت تو دل زناشون میکارن بعد اعتراض کنی ادم بده ای 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

حالا خوبه طلا خریده.همسر من دوران عقد با وام ازدواجی که از طرف دانشگاه به من دادن و اون زمان مبلغ زیادی بود برا خواهرش لپ تاپ خرید بود.در صورتی که من دانشجوی ارشد بود حتی فلش نداشتم.

قضیه مال حدود ۲۰ سال پیشه ولی من هنوزم میسوزم.

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

استارتر عزیز من بیست ساله ازدواج کردم تجربه همه جورشم دارم عزیزم توی نی نی سایت در مورد زندگیت نظر نپرس انقد حست رو نسبت به همسر و زندگیت خراب میکنن که بری باهاش دعوا بگیری همه ادمها خوبی و بدی رو با هم دارن سعی کن با شوهرت با محبت رفتار کن اگر اون کاری کرد که از نظر تو اشنباه بود به هیچ کس حتی دوست و خانواده  نگو مستقیم با خودش صحبت کن دیگه نی نی سایت که جای خود داره خیلیها کاری که خودشون هیچ وقت جرات انجامش رو نداشتن به شما میگن انجام بده که نتیجه ای جز خراب شدن رابطتتون نداره من پیامها رو خوندم نود درصد جوری باشما حرف میزنندانگار خدای نکرده زندگیت تموم شده و داری طلاق میگیری من تجربه و نظرم خودمو گفتم انشالله خوشبخت باشی 

2810